AcasăNewsRamona Nerra,romanca de la "Vocea Germaniei": "Ma bucur ca si Romania are...

Ramona Nerra,romanca de la „Vocea Germaniei”: „Ma bucur ca si Romania are emotii pentru mine!”

Ramona Nerra

Romanca Ramona Nerra, care a reusit sa ajunga in etapa show-urilor live a competitiei „Vocea Germaniei”, ce va debuta joi seara la Pro7, a declarat ca s-a temut de reactia publicului german, insa a descoperit ca emisiunea a apropiat Germania si Romania.

Ramona Nerra

Romanii Ramona Nerra si Fanel Cornelius si cantareata de origine romana Jeannette Dalia Curta au fost selectati initial in competitia „The Voice of Germany/ Vocea Germaniei”, difuzata in Germania pe Pro7 si Sat.1.

Dintre acestia, doar Ramona Nerra a reusit sa ajunga in etapa show-urilor live, care va debuta pe 5 ianuarie, la Pro7. In competitia „Vocea Germaniei”, Ramona Nerra face parte din echipa celor doi cantareti din trupa The Bosshoss, antrenori ai show-ului.

Ramona Nerra are 32 de ani, a absolvit liceul in Craiova si are studii in teatru si film, absolvite in Bucuresti. In prezent, ea este cantareata si locuieste in Dusseldorf. A fost convinsa sa se inscrie in competitia „Vocea Germaniei” de sotul ei. Se descrie ca fiind o fire deschisa, ambitioasa si increzatoare. Pentru Ramona Nerra mai importanti decat cariera sa muzicala sunt gemenii sai, in varsta de 3 ani.

In interviul acordat MEDIAFAX, Ramona Nerra vorbeste despre plecarea din Romania si dezvoltarea carierei sale muzicale in Germania, tara in care locuieste de aproape zece ani. „Vocea Germaniei” reprezinta pentru Ramona Nerra „o schimbare pozitiva” si i-a permis acesteia sa fie mult mai cunoscuta.

Ramona Nerra

Ea mai spune in interviu ca la inceputul show-ului „Vocea Germaniei” s-a temut foarte mult, intrucat nu stia care va fi reactia spectatorilor germani, insa acum se bucura sa descopere ca nu numai Germania are emotii impreuna cu ea, cand este pe scena, ci si Romania. „Este un concurs care apropie doua tari. Este extraordinar!”, a spus cantareata.

Cum a inceput cariera dumneavoastra muzicala?

Ramona Nerra: Cand aveam 10 ani, am inceput sa frecventez „clubul copiilor” din Craiova, oras in care am trait pana la intrarea la facultate. Dupa care m-am mutat la Bucuresti. In tot acest timp, in afara de scoala, aveam o singura preocupare: muzica.

Cum ati ajuns sa locuiti si sa va dezvoltati cariera muzicala in Germania?

R. N.: Dupa ce am parasit trupa Alize, pe care o aveam impreuna cu Nicoleta Luciu, am plecat in Germania. Asta se intampla in 2002, luna iunie. Doream mai mult decat „o trupa de pustoaice”. La recomandarea cuiva, am ajuns in Köln, unde m-am si stabilit. De atunci traiesc in Germania, care mi-a devenit a doua casa. Sunt foarte bucuroasa, deoarece de vreo trei ani de zile locuieste si mama mea aici si asta m-a ajutat si mai mult sa ma simt in Germania ca acasa.

Cum ati ajuns sa participati la show-ul „Vocea Germaniei”?

R. N.: Lucrez de ceva ani de zile cu cea mai cautata trupa din Germania, cu artisti deosebiti care ma sustin, pe langa familia mea, in tot ceea ce fac – Fresh Music Live. Managerul meu mi-a povestit ca exista o noua emisiune care doreste sa promoveze „voci de calibru”. La recomandarea lui, am luat parte la casting si…. am ajuns pana in live shows. Si, odata cu aceasta, a inceput o calatorie foarte frumoasa, care sper sa nu se termine prea curand.

Cum s-a schimbat viata dumneavoastra dupa aparitia la primele editii ale emisiunii „Vocea Germaniei”?

R. N.: Am ramas aceeasi Ramona cum ma stiu eu, numai ca de acum au aflat si altii de mine. Este o schimbare pozitiva. Sunt foarte recunoscatoare pentru sprijinul pe care il primesc, atat din partea nemtilor, romanilor din Germania, dar si a celor de acasa, din Romania.

Ce inseamna pentru dumneavoastra participarea la o emisiune de o asemenea complexitate, intr-o alta tara?

R. N.: La inceput, m-am temut foarte mult, deoarece nu stiam reactia spectatorilor. Locuiesc in Germania de aproape zece ani, dar am pastrat totusi pasaportul romanesc, deci sunt romanca. De aceea credeam ca-mi vor interzice sa iau parte la emisiune. Acum ma bucur sa descopar ca nu numai Germania are emotii impreuna cu mine cand sunt pe scena, ci si Romania. Este un concurs care apropie doua tari. Este extraordinar!

Ce planuri aveti in continuare in competitia „Vocea Romaniei”? Ati fost deja contactata de case de productie/ impresari/ celebritati din lumea muzicala internationala pentru colaborari?

R. N.: Exista multe optiuni despre care se discuta momentan. Va voi povesti mai multe cand se vor definitiva.

Aveti planuri si pentru reintoarcerea in Romania, pentru a va dezvolta/ relua si aici cariera muzicala?

R. N.: Traim in 2012, intr-un secol in care poti ajunge in doua ore cu avionul unde vrei. De aceea, cred ca voi reveni cu cea mai mare placere in Romania, daca mi se va cere, pentru un concert, emisiuni s.a.m.d. Insa, deoarece mi-am construit viata aici impreuna cu familia, sotul si gemenele mele, ma voi intoarce la noua mea „casa” – Germania.

Joi, 5 ianuarie, la Pro7, Ramona Nerra va fi ultima concurenta a serii care va intra in prima editie a show-urilor live din concursul „Vocea Germaniei”.

„Vocea Germaniei/ The Voice of Germany” este varianta germana a talent show-ului „The Voice”, fiind difuzat in Germania pe Pro7 si Sat.1. Cei patru antrenori ai competitiei „Vocea Germaniei” sunt Nena, Xavier Naidoo, The Bosshoss si Rea Garvey.

author avatar
Ciprian Purice
864 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger