AcasăNewsRAMONA GABOR, reactie cutremuratoare dupa ce a aflat ca MAMA ei a...

RAMONA GABOR, reactie cutremuratoare dupa ce a aflat ca MAMA ei a suferit un accident!

Familia Gabor trece prin momente infioratoare. Sora cea mica a Monicai, Ramona, a aflat de la presa ca mama ei a fost victima unui accident.

Aflata in Dubai, Ramona Gabor le-a spus jurnalistilor de la wowbiz.ro ca nu stie sa se fi intamplat ceva cu mama ei si ca abia vorbise cu familia sa, cu ceva timp inainte de a fi sunata din tara. Prima reactie a modelului a fost sa le spuna ca o va suna si ea pe mama ei. „Nu stiu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se intorsese dintr-o vacanta. Nu stiu sa se fi aflat in alta. Am vorbit acum o ora (in jurul orei 13:00-n.r.) cu surorile mele. Toti erau bine. Nu stiu mai mult. O s-o sun pe mama acum„, a declarat Ramona, pentru wowbiz.ro.

Momente cumplite pentru MONICA GABOR: MAMA ei a murit!

 

Din pacate, insa, Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, a pierit, joi la amiaza, intr-un accident cumplit, produs in zona pesterii Polovragi. Aflata intr-un pelerinaj la lacasurile de cult din Gorj, impreuna cu un grup de turisti din Bacau, orasul sau natal, femeia in varsta de 53 de ani a fost lovita in cap de o piatra desprinsa de pe unul dintre versanti. Din pacate, medicii de la ambulanta nu au mai putut face nimic pentru a salva.

Surorile Ramona si Monica Gabor aveau o relatie foarte apropiata cu mama lor. Stabilite una la Dubai, cealalta in Statele Unite, cele doua obisnuiau sa o invite pe cea care le-a dat viata sa le viziteze in strainatate, sau obisnuiau sa petreaca vacantele impreuna, atunci cand reveneau in tara.

Sursa foto: Facebook

4.114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger