AcasăNewsRamas bun, Alex Faur!

Ramas bun, Alex Faur!

Daca deschizi pagina de Facebook a lui Alex Faur, intelegi ce fel de om a fost. Coperta este un video cu o petrecere, undeva la mare. Oameni multi, voie buna, bucurie, iubire si pozitivism. Asa si-a petrecut scurta viata unul dintre cei mai iubiti „mondeni” ai Romaniei.  Printre foarte multi oameni care l-au iubit. Alex Faur a murit. Avea 40 de ani si o pofta de viata fara sfarsit.

„In ciuda aparentelor, satisfactia mea vine din interior”, scria Alex pe la vreo poza ce deborda  de lux. Alex nu era milionar, dar era extrem de iubit de milionari. A fost primit cu bratele deschise in cele mai inalte cercuri,  era respectat de oameni puternici ai lumii, de vedete internationale.  Avea toate calitatile unui prieten de nadejde si a unui partener de drum de incredere.  Desi a avut un destin incarcat de drame, copilul sarac Alex Faur a devenit  un adult mai bogat decat milionarii printre care se invartea. Bogat sufleteste datorita caracterului sau minunat, a bunei cresteri pe care si-a pastrat-o cu sfintenie in ciuda vremurilor pe care le traim.  Nu a renuntat la noblete nici pe patul de spital, acceptandu-si boala fara sa se victimizeze si preferand sa se stinga in tacere.  „Nu plangeti!”, ar transmite Alex tuturor prietenilor lui.  Daca ar fi dupa el, ar fi petrecere. Ba sa plangeti, am spune, pentru ca nu veti mai gasi un prieten ca el.

author avatar
Andrei Coman
2.170 afisari

2 COMENTARII

  1. Felicitari autorului articolului! Intr adevar ..este foarte adevarat in intregime! Real si frumos spus…in rest tot ce a aparut prin presa..doar aberatii..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger