AcasăNewsRaluca Turcan: "PDL bate pasul pe loc"

Raluca Turcan: „PDL bate pasul pe loc”

AVERTISMENT. Raluca Turcan sustine ca PDL va intra in criza de timp

Desi s-au inregistrat plusuri in activitatea Guvernului, din punct de vedere politic, PDL planeaza in incertitudine, sustine  Raluca Turcan.

AVERTISMENT. Raluca Turcan sustine ca PDL va intra in criza de timp

Deputatul PDL isi avertieaza colegii ca vor intra in criza de timp, aratand ca partidul este ca “o echipa de fotbal care a intrat in repriza a doua, e condusa cu 4 la 2 si nu reuseste sa preia initiativa”. „N-am apasat pedala ideologica suficient de mult si nu avem un electorat suficient de numeros si suficient de dedicat care sa ne sprijine in 2012. N-am reusit sa cream pentru simpatizantii nostri sentimentul ca au ceva important de castigat daca PDL castiga alegerile”, a mai explicat Turcan, precizand ca partidul are nevoie de o ofensiva politica.

 

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.165 afisari

3 COMENTARII

  1. bai da ce fata de oralista de centura are asta!
    cred ca a ajuns in politica pe baza de oral si inca mai presteaza

  2. raluca, vorbesti serios?, nu tu esti cea care la toate emisiunile lauzi actiunile partidului tau, care se comporta de fapt ca un partid comunist, care infometeaza si saraceste populatia , in timp ce nomenclatura prospera, lumea s-a cam saturat de voi draga raluca, si nu-si doreste altceva decat sa plecati cat mai repede de la putere, nu crezi ca ati face un bine acestui popor atat de incercat?

  3. Diagnostic fals.Nu este vorba de ideologie. Ati condus tara intr-un moment foarte greu economic cu oameni foarte slab pregatiti. Nu stiu de ce nu intelegeti odata in Romania ca provocarile acestei perioade nu pot fi abordate cu posesori de diplome universitare on-line. O alta greseala imensa a fost compromisul total fata de UDMR si minoritati. Impresia generala este ca politica guvernului Boc este profund anti-romaneasca. Nu va faceti deci iluzii ca banii vor spala imaginea oribila cu care guvernul Boc va intra in istorie

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger