AcasăNewsRăfuială ca-n filme! S-au folosit săbii și pistoale. Imagini de groază după...

Răfuială ca-n filme! S-au folosit săbii și pistoale. Imagini de groază după scandal (VIDEO + GALERIE FOTO)

Răfuială ca-n filme! S-au folosit săbii și pistoale. Imagini de groază după scandal (VIDEO + GALERIE FOTO)

Brăila a fost, sâmbătă seară, scena unui scandal ca-n filmele cu mafioți. Strada unde a avut o reglare de conturi arată ca după război, două mașini fiind distruse total.

Confruntarea dintre interlopi a avut loc sub ochii trecătorilor îngroziți, care au sunat la poliție de 40 de ori.

Când au ajuns la locul răfuielii, oamenii legii au găsit doar dezastru, nici urmă de agresori ori eventuale victime. Cel mai probabil, aceștia au reușit să fugă cu mașinile.

foto: debraila.ro

Două mașini abandonate făcute praf, pietre, scânduri, câteva teci alte unor săbii, iar într-una dintre mașini tocul unui pistol. Asta au găsit polițiștii care au ajuns la locul scandalului, care a avut loc pe cea mai circulată arteră din Brăila, potrivit debraila.ro.

Primele date arată că mai mulți tineri ar fi pornit înarmați, în cele două vehicule, în căutarea unui bărbat. Dar au fost întâmpinați de un alt grup și lucrurile au degenerat rapid.

Un bărbat ar fi fost împușcat în picior cu un pistol cu bile de cauciuc. Anchetatorii spun că au reușit să îi identifice pe trei dintre indivizii implicați în conflict, iar cercetările continuă.

author avatar
Andreea Vlad
339 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cât o mai țineți, bă, papagalilor retardați, cu ” oamenii legii ”? Dejá ne apucă voma. Care ” oamenii legii ”, ce lege apără ei, in afară de legea junglei? Auzi, ei ajung după 40 de apeluri și după ce au spălat putina primatele alea, prinde orbul, scoate-i ochii. ” Oamenii legii ” arestează mici găinari dar se cacă pe ei de frica unor babuini cu pretenții de interlopi, care terorizează comunități întregi. Asta, când nu sunt, efectiv, pe mână cu ei. Ei nu știu să folosească armamentul din dotare, îl au doar pentru decor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger