AcasăNewsRaed Arafat, spionat ca-n filme. Cine a pus microfonul în biroul de...

Raed Arafat, spionat ca-n filme. Cine a pus microfonul în biroul de la MAI

Raed ArafatRaed Arafat, spionat ca-n filme. Cine a pus microfonul în biroul de la MAI / foto: facebook.com/DrRaedArafat

Este scandal la Ministerul de Interne. Un microfon a fost descoperit în biroul lui Raed Arafat. Potrivit informațiilor, acesta ar fi fost amplasat acolo de mai bine de o lună.

Raed Arafat a fost spionat timp de patru săptămâni, transmite Realitatea Plus. Secretarul de stat ar fi fost interceptat cu un microfon chiar în biroul de la Ministerul Afacerilor de Interne. Dispozitivul ar fi fost plasat în cadrul unei anchete penale derulate de procurorii DNA care viza activitatea șefului DSU.

Microfonul a fost poziționat sub un scaun în biroul pe care îl ocupă șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Acesta a fost descoperit din greșeală de o persoană care a venit la nişte discuții în biroul demnitarului.

Șeful DSU, spionat de procurorii DNA

Procurorul general al României ar fi inițiat o investigație pentru a stabili cu exactitate în ce context a ajuns microfonul acolo, după cum a relatat Realitatea Plus. Mai mult, procurorul care a coordonat ancheta penală din partea DNA și-ar fi înaintat deja demisia din cadrul instituției.

Până în acest moment, Raed Arafat nu a comentat această situație. De asemenea, nici procurorul general Gabriela Scutea nu a oferit explicații.

La scurt timp după aceste dezvăluiri, dosarul în care era vizată o anchetă penală derulată de procurorii DNA despre activitatea șefului DSU a fost clasat.

author avatar
Andreea Vlad
1.451 afisari

12 COMENTARII

  1. Cine drac îl tine pe acest infractor jegos in țară asta sa paraziteze pe banii si asa săracilor români?! Un nenorocit ce ar trebui linșat în piața publică sau tras în țeapă ca tot e poponar…

  2. S-a spionat singur cu acceptul sefilor sai de SRI, MOSAD,FSB,M16 si altii…unii zic ca este arondat la vreo 6…

  3. DAR CINE P..LA CALULUI E RAED ARAFAT SA NU I SE PUNA MICROFOANE CAND E UN PRADUITOR TOTAL? AM AVUT EU CASA PLINA DE MICROFOANE, UNDE DACA ARUNCAI O PISICA PE PERETI NU AVEA DE CE SE AGATA…SI O BUCATA DE BRANZA IN FRIGIDERUL ABSOLUT GOL, NEAVAND DREPTUL SA COMENTEZ!! DAR TRADATORUL ASTA LUCRATOR PENTRU SATANISTI SI DISTRUGATORI. APROPO, E MEDIC FARA DREPT DE PRACTICA…DAR DOCTOR HONORIS CAUSA AL UNIVERSITATII CLUJ. CA BOGDAN LICU. ACELASI GHISEU! ARDE-V-AR FOCUL DE BANDITI…ARABOIUL SATANIST ARE IMUNITATE LA FURAT SI LA TRAFIC CU ORGANE PENTRU CETATENI EVREI? V-ATI PREDAT INTELIGENTILOR?! IUDA S-A SPANZURAT PENTRU FAPTE CA ALE VOASTRE…

  4. Abia acum trebuie sa vedem cine si pana la ce nivel este implicat in jaful si genocidul lui Raed Arafat asupra bugetului Romaniei a romanilor.
    Alo, Kovesi de la Sf. Gheorghe de Covasna, procurorul european cinstit si drept…sa arza cine nu este astfel…il protejezi direct sau prin intermediari pe Raed Arafat? Se descopera microfoanele D.N.A asa peste noapte la banditii internationali?! Care ati pus botu la spaga, baietii din Ministerul de interne detasati la D.N.A sau direct procurorii lui Crin Nicu Bologa?? ATI INCASAT PARANDARATUL DUPA AFACERILE DIN PLANDEMIE SAU VRETI CA SANGELE CELOR 63.000 DE MORTI UCISI PRIN SPITALE SA FIE ASUPRA VOASTRA SI A URMASILOR VOSTRI ??? ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU…CRIME ACOPERITI SI JEFUIREA ROMANILOR…IL IUBITI PE ARAFAT, AI??!

  5. Iar vrea să pozeze în victimă. Cerșește un „val de compasiune”. Butaforie de arahat.

  6. Bai balestinianule borat de Arahat, astia vroiau sa te dea in gat, uite bai ce nesimtiti sunt romanasii astia, chiar se merita sa te sacrifici pentru ei ? Asa-i ca nu, asa ca hai iute pleaca inapoi de unde ai venit, bai spionul Mossad sub acoperire, pana nu iti fac astia un mic accident ne-prevazut !! Ha ha ha 🙂 Vezi ca incepi sa iti faci toti mai multi prieteni prin Bukale !! Ha ha ha 🙂 Plus ca mai sunt si aia 6 mii de kamikaze ce i-ai facut in 2 ani de Plandemie a ta de tot kakatul, asa ca aia e, poate scapi, poate nu !! Ha ha ha 🙂 Sau poate ramai si tu pe un stalp, pe Magheru, macar e ultra-central, si nu mai trebuie sa faci dus in fiecare zi, bai tarane araboi !! Ha ha ha 🙂

  7. Acest fatalau pus de gunoaiele din PSD care face ce vrea in RO ,trebuie bagat la puscarie si dupa aia deportat

  8. Microfonul a fost poziționat sub un scaun în biroul pe care îl ocupă șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. l-au pus direct la sursa, va dati seama ce ecou este acolo se auzea radu tudor soptind, pana una alta de cand este arafat cetatean roman ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger