AcasăNewsRaed Arafat, despre Ebola in Romania: "Nu avem de ce sa ne...

Raed Arafat, despre Ebola in Romania: „Nu avem de ce sa ne panicam”

(foto: facebook)

Doctorul Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, a anuntat ca romanii nu trebuie sa-si faca griji in privinta Ebola.

(foto: facebook)

Arafat este de parere ca riscul de aparitie a unor cazuri de Ebola in Romania este scazut, dar a anuntat ca reprezentantii Ministerului Sanatatii fac pregatiri pentru eventualitatea in care ar surveni vreo imbolnavire.

„In Romania este un risc scazut de aparitie a unor cazuri de Ebola si nu trebuie sa panicam populatia. Nu avem de ce sa ne panicam. Nu avem curse directe si nu avem contact direct, dar, evident, nu putem sa excludem ca pot sa apara cazuri de Ebola”, a declarat Raed Arafat, conform bzi.ro.

Raed Arafat sustine ca romanii trebuie sa trateze problema cu intelepciune si seriozitate pentru a fi pregatiti cat mai bine. De asemenea, secretarul de stat din Ministerul Sanatatii a precizat ca s-au stabilit, deja, procedurile ce trebuie urmate in cazul in care apar cazuri de Ebola in Romania. Eventualii pacienti vor fi izolati intr-un spital militar de campanie aflat intr-o zona apropiata Bucurestiului.

author avatar
Cristi Ionita
193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger