AcasăNewsRaed Arafat, cu explicatii la Parchetul General

Raed Arafat, cu explicatii la Parchetul General

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a ajuns vineri la pranz la sediul Parchetului General.

UPDATE: Arafat a iesit de la audieri in jurul orei 14.30, confirmandu-se faptul ca a fost audiat in cauza ce priveste incidentele de la protestul de luna trecuta. „In final, interventiile au necesitat in jur de 33-34 de echipaje”, a punctat secretarul de stat din MAI, cu privire la suplimentarea temporara a numarului de salvatori la mitingul din 10 august, stiut fiind faptul ca au fost sute de oameni care au primit asistenta medicala.

Intrebat daca, in calitate de sef al DSU, a avut informatii la acea data privind  tentativa de lovitura de stat in seara mitingului Raed Arafat a punctat urmatoarele: „nu, nu s-a discutat asa ceva, cel putin atunci (…) nici vorba, chiar nu se stia ca va aparea situatia care va aparea, adica la sedintele la care am participat”.


Raed Arafat ar urma sa fie audiat ca martor in dosarul vizand violentele de la manifestatia din 10 august, din Piata Victoriei.

In ultima perioada, mai multi oficiali au fost audiati in acest dosar – atat primarul Capitalei, Gabriela Firea, cat si prefectul Speranta Cliseru oferind lamuriri anchetatorilor in aceasta speta.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger