AcasăNewsRaed Arafat are COVID-19. Ce a anunțat șeful DSU

Raed Arafat are COVID-19. Ce a anunțat șeful DSU

raed arafatRaed Arafat are COVID-19. Ce a anunțat șeful DSU

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, luni seară, că s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Raed Arafat a afirmat că a făcut un test rapid acasă, luni seară, prin care a confirmat că a ieşit COVID pozitiv.

Acesta a menţionat că de dimineaţă când a efectuat un test rapid rezultatul era negativ, iar el a purtat mască FFP2 tot timpul.

Spune că prezintă simptome ușoare

„După un test rapid administrat de mine acasă, în această seară, am ieşit Covid pozitiv. Acesta după ce dimineaţa testul a fost negativ, eu purtând mască FFP2 tot timpul”, a scris Arafat pe Facebook, luni seară.

În acest moment Raed Arafat prezintă simptome uşoare şi va continua să lucreze de acasă zilele viitoare, conform afirmaţiilor făcute publice pe reţelele de socializare.

author avatar
Andreea Vlad
475 afisari

9 COMENTARII

  1. extraordinar , are covid 19 , si daca are ce , i-a mai scazut burta ? mor atitia pe la portile spitaleleor si stirea este ca ii curge nasul lui arafat .

  2. Vrea sa ne transmita ca ne paste un experiment de tip SHANGHAI!!
    Doar a demonstrat pe deplin ca el este pionul principal in aceasta marsavie , plandemia COVID si in toate actele criminale care au decurs din aceasta.
    Cine si cand o sa il traga la raspundere pentru vietile pierdute din cauza lipsei asistentei medicale si a abuzurilor criminale la adresa cetatenilor??!!!

  3. :))) Menumorutee , nu îmi explic defel să îmi explic cum ai reuşit să faki liliac 19 , ori a stărnutat / băşit careva peste friptura matele de purcel , ori a dat-o peste îngheţata pe care o lingeai . Căci , citind tezele ştiinţifice la care făceai trimitere , nu reuşesc să mă lamuresc cum de te-ai lichit ca omul simplu din popor . Ori mai e presupunerea nobilă , că ai nimerit vaccin cu prea mult fetus în el , şi mai puţină tescovină de grafen . Venim toţi la final , nu mai e restricţia aia , cu 2 persoane 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger