AcasăNewsRaed Arafat ar putea pleca din Romania: E posibil sa-mi gasesc de...

Raed Arafat ar putea pleca din Romania: E posibil sa-mi gasesc de lucru in alte parti!

La cateva ore dupa ce si-a anuntat demisia din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, medicul Raed Arafat a afirmat ca nu exclude, asemeni altor colegi de-ai sai, posibilitatea de a pleca la lucru in alta tara, „in sisteme care nu comercializeaza sistemul de urgente si salvarea de vieti”.

Prezent marti seara intr-o emisiune de la Realitatea TV, Raed Arafat a dat de inteles ca ia in calcul varianta de a pleca din Romania, pentru a lucra in strainatate. „O sa vedem cum o sa fie sistemul si s-ar putea, poate, unii dintre noi, si nu numai eu zic asta, sa lucram alte parti in care sa lucram in sisteme care nu comercializeaza sistemul de urgente si salvarea de vieti”, a sustinut Arafat. Intrebat daca asta inseamna sa lucreze „in alte tari”, Raed Arafat a raspuns: „posibil, orice e posibil, nu zic asta. Dar asta nu o auziti doar de la mine, o s-o auziti si de la alti colegi”.

Raed Arafat, fondatorul SMURD ( Serviciul Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare), a demisionat marti din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, nemultumit de reglementarile proiectului noii Legi a Sanatatii, cu privire la medicina de urgenta. Arafat fusese numit in aceasta functie in august 2007.

501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger