AcasăNewsRaed Arafat a demisionat din functia de subsecretar de stat

Raed Arafat a demisionat din functia de subsecretar de stat

Raed Arafat

Raed Arafat si-a depus, marti dimineata, demisia din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Raed Arafat (foto: evenimentul.ro)

Demisia lui Arafat vine ca urmare a nemultumirilor acestuia in legatura cu noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii Sanatatii, dar si a
criticilor aduse fondatorului SMURD de catre presedintele Traian Basescu, pe aceeasi tema, potrivit Raed Arafat a declarat inca de luni seara ca ia in calcul varianta de a renunta la functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, dupa ce a fost apostrofat de Basescu, in direct, intr-o emisiune de la postul amintit.

„Pana maine (azi, n.r.) ma voi gandi. Lumea nu ma crede. Nu stiu de ce lumea crede ca ma apar pe maine. Maine voi gasi un alt loc, mai bine platit. Personalizam totul in jurul unui om si nu ne uitam la ce se intampla in sistemul de urgenta, tocmai ca sa-l multumim pe Vladescu. Asta e ultima batalie pentru dezvoltarea unui sistem de urgenta. Ma retrag si vorbesc din afara ca orice cetatean roman, fara sa am obligatii in Guvern. Asa este normal si onest din partea mea”, a declarat Arafat.

Basescu: “Arafat a creat o psihoza ca acest Guvern ticalos da Ambulanta unor golani!”

Traian Basescu a intervenit, luni seara, in direct, pentru a aduce precizari in legatura cu o serie de critici aduse de subsecretarul de stat Raed Arafat pe tema proiectului Legii Sanatatii. „Vreau sa-l atentionez pe domnul doctor Arafat ca acest proiect de lege este pentru discutat, de asta a fost lansat în dezbatere publica, cea mai corecta abordare este sa se prezinte la ministru cu observatiile dansului si nu sa creeze o psihoza publica, ca acest guvern, ticalos, de altfel, nu, domnu’ Arafat, vrea sa distruga sistemul de ambulanta, sa-l dea la niste golani privati”, a declarat presedintele Basescu.

Raed Arafat, fondatorul SMURD (Serviciul Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare), a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Sanatatii in august 2007.

1.668 afisari

3 COMENTARII

  1. Pacat ca un om valoros a plecat… Politicienii vor sa „privatizeze” si urgenta. In principiu nu ar fi ceva rau, daca privatizarea asta nu s-ar face pe bani publici. Totusi, asa cum firmele de partid „capuseaza” banul public prin intermediul farmaciilor, laboratoarelor de analize medicale etc., la fel vor sa „capuseze” si banii pentru serviciile de urgenta. Omul simplu nu are nimic de castigat din asta. Dimpotriva…

  2. Raed ne invata pentru cine are urechi de auzit ca dezbaterea se face pe baza de argumente.
    Omul care vorbeste trebuie sa ramana la subiectul dezbatut sa nu alunece in atacuri personale.

    PUTEM FACE CEVA PENTRU A-L SPIJINI SA FIE ASCULTAT? in ideea de a se lua cea mai buna hotarare……

  3. dr.RAED ar dori sa ramana singur pe urgente,a reusit sa denigreze Ambulanta,in schimb,smurd-ul dumnealui e cel mai tare.A achizitionat moca cele mai dotate masini de ambulanta.Sa ne lase, nu e nici o pierdere.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger