AcasăNewsRadulescu: 8-9 ministri, inlocuiti

Radulescu: 8-9 ministri, inlocuiti

Pana sa se afle cum anume va arata componenta viitorului Guvern, Catalin Radulescu dezvaluie ca cam cati ministri ar putea pleca din echipa de la Palatul Victoria.

Pana sa inceapa sedinta Comitetului Executiv National al PSD-ului, in cadrul careia se va discuta despre programul de guvernare pe care il va aplica Cabinetul Dancila – a carui componenta nu va mai fi definitivata luni, ci zilele urmatoare – deputatul Catalin Radulescu a declarat urmatoarele: „cred ca… cam un sfert, deci 8-9 vor pleca si vor fi inlocuiti”, si ca spera ca succesorii vor fi oameni „cu expertiza in domeniile respective”. De asemenea, Radulescu spunea ca in opinia sa „se va face analiza serioasa de data asta”.

author avatar
Cristina Stefan
103 afisari

2 COMENTARII

  1. Comisiile de specialitate ale Parlamentului ca de alfel si majoritatea structurilor Guvernamentale NU au in componenta experti din vreun domeniu (ba din contra), dar nici nu consulta oameni de stiinta sau cu experienta (consilierii fiind recrutati pe alte criterii neortodoxe decat cele de competenta si integritate morala) din aceasta cauza legislatia romaneasca elaborata in ultimii 28 de ani este dezlanata, in unele situatii fiind aberanta si inaplicabila. S – a dovedit in cele mai multe situatii ca legiuitorii au ca tinta sau obiect de reglementare interese de grup sau individuale nelegitime ori imorale.
    Romania va pasi pe calea progresului general cind relatia actuala
    POLITICA = MAFIOTISM + IMORALITATE + INCOMPETENTA + GOLANEALA
    va fi inlocuita cu
    POLITICA = MORALITATE + COMPETENTA + DARUIRE PENTRU SEMENI + NOBLETE
    si cind sfera politica ori sistemul politic va contine mai putina demagogie decat exista in prezent si va ave mult mai multa credibilitate, oameni cu cu spirit dezvoltat de voluntariat, cu demnitate si de caracter.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger