AcasăNewsRaducu Mazare, prins de radar cand circula cu 196 km/h

Raducu Mazare, prins de radar cand circula cu 196 km/h

(foto: realitatea.net)

Fiul primarul Constantei, Raducu Mazare, a fost depistat de politisti in timpul in care, aflat la volanului unui Jaguar, se deplasa cu 196 de kilometri la ora.

(foto: realitatea.net)

Raducu Mazare, fiul primarului din Constanta, a fost prins de radar pe Autostrada A2 cand circula cu 195 de kilometri la ora.

Aflat la volanul unui Jaguar, acesta le-a spus politistilor ca nu el este vinovat de incalcarea vitezei, ci un prieten caruia i s-a facut rau si a trecut pe locul din dreapta, informeaza realitatea.net. Raducu Mazare a adaugat ca el s-a urcat la volan intre momentul in care a fost depistat de aparatul radar si a fost oprit de catre polististi.

Nu este pentru prima oara cand fiul primarului din Constanta incalca viteza legala. In luna mai Raducu Mazare a ramas fara permis pentru luni dupa ce fost prins cu 170 de kilometri la ora, in conditiile in care el, incepator fiind, nu ar fi trebuit sa depaseasca viteza de 90 de kilometri la ora.

Atunci, acesta a facut contestatie, motiv pentru care are drept de circulatie pana in septembrie 2013, cand va avea looc primul termen in acest dosar.

author avatar
Ionut Zgimbau
650 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger