AcasăDezvaluiriRadu Tudor îl lasă cu ochii în soare pe Dan Voiculescu

Radu Tudor îl lasă cu ochii în soare pe Dan Voiculescu

Jurnalistul Radu Tudor, realizatorul emisiunii „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, ar putea părăsi postul de televiziune după 13 ani de activitate. Surse media dezvăluie că acesta are deja două oferte concrete din afara Trustului.

În ultima perioadă s-au mai răspândit zvonurile unei posibile ruperi a lui Tudor de Antena 3, însă acestea nu s-au concretizat. Un indiciu referitor la probabila despărţire dintre jurnalistul şi postul TV este şi o postare a acestuia pe contul său de Facebook: „Cred ca de aia insista telefoanele cu oferte profesionale noi: au citit horoscopul”, și-a scris Radu Tudor pe profil, alături de un link spre un articol cu titlul „Horoscop zilnic, 11 iulie. Leii se gândesc la problemele financiare”.

Radu Tudor este licențiat în jurnalism, a absolivit Colegiul Naţional de Apărare, Colegiul de Siguranţă Naţională şi are masterat în Securitate Naţională. A fost General Manager Antena International, consilier editorial al Directorului General Antena 3, realizator/moderator emisiuni tv Antena 3, analist politic și militar Antena 3 și Antena 1. Anterior, Radu Tudor a fost analist pe probleme militare şi de securitate la Televiziunea Română, consilier pe probleme editoriale al PDG TVR, şef departament la ziarul Ziua, şef departament, redactor-sef adjunct la ziarul Cotidianul, şef departament la ziarul Naţional, redactor, şef secţie, redactor-şef adjunct la Evenimentul zilei.

Sursele menționate mai spun că jurnalistul putea prelua o funcţie importantă la o altă televiziune de ştiri sau ar putea ajunge la vârful unei importante companii multinaţionale.

Radu Tudor, jurnalistul Antenei 3

Sursa fotografiilor: Facebook, Twitter

author avatar
Filip-Mihael Bodoc