AcasăNewsRadu Stroe l-a bagat pe Fatuloiu in concediu medical

Radu Stroe l-a bagat pe Fatuloiu in concediu medical

Radu Stroe are cele mai mari sanse sa preia Internele

In ultimele zile, mai multi veterani de la conducerea Politiei Romane, cunoscuti ca facand parte din asa-numitul „clan al generalilor” au facut un lobby intens pentru ca Mircea Dusa sa ramana ministru de Interne.

Radu Stroe are cele mai mari sanse sa preia Internele

Apropiati ai secretarului de stat Anghel Andreescu „Ologu”, generalii din fruntea Politiei Romane apreciau nu atat persoana pesedistului de la carma ministerului, cat mai ales pasivitatea acestuia in coordonarea activitatii cotidiene a MAI.

Chestorul Fatuloiu nu mai are mari sanse sa fie din nou seful Politiei Romane

Planul prevedea ca Dusa sa dea curs propunerii lui Andreescu de numire a chestorului Dan Alexandru Fatuloiu la sefia Politiei Romane. Numai ca iminenta intrare a Internelor in custodia liberalilor le-a stricat toate planurile acestora.

Cu detasarea expirata

In acest moment, cele mai mari sanse de a prelua conducerea Internelor le are actualul ministru delegat pe probleme de administratie, Radu Stroe. Iar dupa cum sustin sursele noastre, prima masura pe care o va lua acesta, din noua postura, va fi debarcarea secretarului de stat Anghel Andreescu, cel care spera sa ramana ministru de facto si dupa instalarea noului guvern. Insa miscarea nu il atinge doar pe nasul de cununie al sefului SPP, Lucian Pahontu. Pentru ca, cel putin dupa cum reiese din diagnosticul doctorilor, nici chestorul Fatuloiu nu se simte prea bine, el intrand de urgenta in concediu medical. Lovitura este cu atat mai crancena, cu cat acestuia ii expira si detasarea ca atasat de Interne la Milano, pe care nu si-a mai prelungit-o, sigur fiind ca va conduce din nou Politia Romana.

author avatar
Toni Matei
1.875 afisari

2 COMENTARII

  1. Cineva trebuie sa scuture serios copacul cu chestorii ori generalii de la acest minister si sa repuna in drepturi acest grad.Chiar nu mai are oameni capabili acest minister?si de ce trebuie ca peste noapte sa fie facuti si chestori,sunt oameni care pentru un grad profesional muncesc ani buni iar altii daca au ….devin peste noapte mari profesionsti si hopa in functii,chiar daca unora nu le place repuneti domnilor politia in drepturi,afara cu cu cei corupti,puturosi si nepregatiti si terminati cu toate felurile de experimente a la fatuloiu

  2. Nu exista alti politisti? Si de o mincare mincata de doua ori te saturi,dar de fetele lor!? Haideti fara aceleasi persoane.Ma apuca sila!!!
    Sa vedem tineri si in conducere.Ce razboaie au cistigat de sunt generali?
    Faceti ceva.Umblati si pe la sectii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger