AcasăNewsRadu Stroe ia la „pulane” jandarmii din razbunare!

Radu Stroe ia la „pulane” jandarmii din razbunare!

Vendetta lui Radu Stroe face victime printre jandarmi

Uite ca, dupa ce in ultima vreme au fost rasfatatii Ministerului de Interne, acum s-au tulburat apele si pentru jandarmi.

Vendetta lui Radu Stroe face victime printre jandarmi

Acestia s-au trezit acum ca au un dusman inversunat chiar la conducerea institutiei, in persoana ministrului delegat Radu Stroe. Cel care, cu sprijinul  secretarului de stat Anghel Andreescu, a declansat o adevarata vanatoare printre „testoasele” Jandarmeriei.

De la Steaua li se trage

„Mascatii” Jandarmeriei sunt principalii vizati

Desi linia sa de munca tine strict de administratie, cel putin pana cand Liviu Dragnea o va scoate de sub tutela Internelor, surse din minister sustin ca lui Radu Stroe i s-a pus pata pe jandarmi. Asa ca il tot asalteaza pe secretarul de stat Anghel Andreescu cu solicitari de trimitere in comisia disciplinara a oricarui subaltern care ii iese in cale purtand uniforma albastra. Insa, dupa cum sustin aceleasi surse, colaborarea dintre cei doi in mazilirea unor sefi ai Jandarmeriei nu este una noua, Andreescu dispunand schimbarea unor comandanti ai trupelor de interventie si in urma cu mai multi ani. Atunci cand, venit sa vada un meci de fotbal  al Stelei pe stadionul Ghencea, actualul ministru a intrat in malaxorul jandarmilor „mascati”. Care, in urma unui incident, s-au pus cu „pulanele” pe el, masandu-i cu finetea caracteristica spinarea de ultras sub acoperire. Cum roata s-a intors insa, vendetta lui Stroe pare sa nu mai poata fi oprita acum de nimeni si de nimic.

 

author avatar
Toni Matei
2.640 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger