AcasăNewsRadu Stroe: Datele din teritoriu pot rasturna situatia la CCR

Radu Stroe: Datele din teritoriu pot rasturna situatia la CCR

Ministrul delegat pentru Administratie, Radu Stroe,  a anuntat ca datele pe care le-a primit din teritoriu privind listele permanente pot sa rastoarne decizia Curtii Constitutionale (CCR) privind validarea referendumului.

(foto: pnl.ro)

Radu Stroe, ministrul delegat pentru Administratie, a declarat, sambata, ca a primit de la MAI toate datele din teritoriu privind listele electorale permanente, in urma centralizarii acestora urmand ca decizia CCR privind validarea referendumului sa fie „rasturnata”.

„Este o categorie importanta de cetateni ale caror acte de identitate sunt expirate de ani de zile. Mai sunt apoi cei de afara. Vor fi modificari majore”, a spus acesta, adaugand ca, „da”, situatia de la CCR va fi rasturnata.

Conform unor surse ale rtv.net, aproape un milion de persoane ar urma sa fie eliminate de pe listele permanente deoarece aceastea au actele expirate.

Datele privind listele electorale urmeaza a fi gata luni, a anuntat, sambata, Radu Stroe.

“Speram ca maine sa incepem centralizarea datelor. Luni va trebui sa avem totul gata, «capacul la lucrare»”, a spus acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
220 afisari

1 COMENTARIU

  1. Gata si-au băgat omul ,si acum a rezolvat-o si cu validarea,pana acum nu putea.alta hotie pe fata ,mai rai decât comunisti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger