AcasăNewsRadu Mazare si Nicusor Constantinescu, audiati la Curtea de Apel Bucuresti

Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, audiati la Curtea de Apel Bucuresti

Radu Mazare, fostul primar al Constantei, si Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, sunt departe de a fi scapat de problemele pe care le au cu legea.

Aflat in stare de arest la domiciliu, Nicusor Constantinescu a ajuns, marti, la Curtea de Apel Bucuresti. Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta urmeaza sa fie audiat in doua dosare.

Mai intai, Nicusor Constantinescu va da cu subsemnatul intr-un dosar in care este acuzat, alaturi de alte 18 persoane, de comiterea unor fapte de coruptie. Magistratii analizeaza posibilitatea redeschiderii unui dosar in care Nicusor Constantinescu si aghiotantii sai sunt acuzati ca au prejudiciat statul cu 31 de milioane de lei.

Apoi, Nicusor Constantinescu va fi audiat, alaturi de Radu Mazare, fostul primar al Constantei, intr-un nou termen al dosarului retrocedarilor ilegale din Constanta.

In acest dosar, cei doi sunt acuzati de „restituirea si atribuirea nelegala a unor intinse suprafete de teren intravilan din municipiul Constanta, Mamaia, plaja si faleza, fapte prin care a fost cauzat un prejudiciu in valoare de aproximativ 114 milioane de euro (dintre care 77,77 milioane de euro reprezinta prejudiciul in dauna statului si 36,16 milioane de euro prejudiciul in dauna municipiului Constanta)”.

De remarcat ca Radu Mazare se afla in arest preventiv din cauza dosarului in care este acuzat ca a luat spaga pentru a ajuta mai multi afaceristi sa ridice constructii de tip mall in Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
176 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger