AcasăNewsRadu Mazare se bate cu Leonard Doroftei pe 7 septembrie

Radu Mazare se bate cu Leonard Doroftei pe 7 septembrie

Despre Radu Mazare, primarul Constantei, se poate spune ca le-a incercat pe toate la viata lui, insa politicianul de 45 de ani a descoperit o noua provocare.

Radu Mazare isi va incerca norocul in box si nu impotriva oricui ci tocmai impotriva unui fost campion mondial, primarul Constantei urmand a-l intalni, intr-un meci de zile mari, pe Leonard Doroftei, pe 7 septembrie.

Confruntarea va avea loc la Constanta si se va disputa in cadrul unuia dintre cele mai cunoscute turnee de box din lume, respectiv „Centura de Aur„. Competitia, care facea furori mai ales pe vremea comunismului, revine in atentia iubitorilor de box.

Conform ziuaconstanta.ro, „Centura de Aur” se va disputa la malul marii, in perioada 4-8 septembrie. Vor lua startul in jur de 110 sportivi, din 16 tari diferite, iar momentul culminant va fi demonstrativul dintre Radu Mazare si Leonard Doroftei, de pe 7 septembrie.

Ajuns la 43 de ani, Leonard Doroftei s-a retras din activitate in urma cu aproape un deceniu, dupa infrangerea suferita in fata lui Arturo Gatti. Doroftei a fost campion mondial si european de amatori si campion mondial la profesionisti la categoria usoara, in versiunea WBA.

author avatar
Cristi Ionita
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger