AcasăNewsRadu Mazare s-a razgandit: "Nu renunt la Primaria Constantei"

Radu Mazare s-a razgandit: „Nu renunt la Primaria Constantei”

Radu Mazare, edilul Constantei, a anuntat ca nu vrea sa renunte la functia de primar, desi Victor Ponta, presedintele Partidului Social Democrat, a pierdut alegerile prezidentiale.

Inainte de alegerile prezidentiale, Radu Mazare anunta ca se gandeste serios sa se retraga din viata politica, daca Victor Ponta pierde alegerile prezidentiale.

Tot atunci, Mazare sustinea ca oamenii vor trai cu teama in suflet, in cazul in care Victor Ponta pierde alegerile prezidentiale. In cele din urma, insa, Radu Mazare s-a razgandit si a precizat ca nu renunta la Primaria Constantei.

„Nu am spus ca demisionez daca nu iese Ponta. Eu am spus ca daca sistemul ramane in continuare la fel ma gandesc sa renunt. Decizia de a renunta la functia de primar o voi lua eu singur, nu adversarii politici, atunci cand cred eu de cuviinta. Sau pot sa o mai ia cetatenii la alegeri”, a declarat Radu Mazare.

Primarul Constantei s-a plans ca trebuie sa petreaca patru zile din sapte in compania avocatilor sai, din cauza numarului mare de dosare in care este implicat.

author avatar
Cristi Ionita
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger