AcasăNewsRadu Mazare, razboi total impotriva vanzatorilor ambulanti

Radu Mazare, razboi total impotriva vanzatorilor ambulanti

Satul sa primeasca reclamatii in legatura cu vanzatorii ambulanti care creeaza mari probleme pe plaja din Mamaia, Radu Mazare, primarul Constantei, a luat cazul in propriile maini.

Acesta a batut palma cu trei firme de paza care se vor asigura ca turistii nu mai sunt sacaiti  de vanzatorii ambulanti care ofera, contra cost, namol, piatra de baie, porumb fiert, inghetata etc.

Conform rtv.net, oficialitatile vor avea la dispozitie, in fiecare zi, 100 de agenti de paza care vor asigura linistea si ordinea. Vor exista 13 patrule a cate doi agenti, fiecare avand de patrulat pe o zona de 3.400 de metri patrati. Restul agentilor alcatuiesc echipele de interventie gata sa intervina, in cazul in care spiritele degenereaza. In plus, se poate apela inclusiv la politie si jandarmerie, in cazul in care este nevoie.

„Din momentul acesta toti turistii pot sa stea linistiti ca nu vor mai fi deranjati de vanzatorii ambulanti si nu le vor mai disparea lucruri” a fost anuntul linistitor facut de primarul Constantei.

author avatar
Cristi Ionita
578 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger