AcasăNewsRadu Mazare: "Nicusor Constantinescu vrea sa vina in tara, dar sunt sigur...

Radu Mazare: „Nicusor Constantinescu vrea sa vina in tara, dar sunt sigur ca-l baga la beci”

Radu Mazare, primarul Constantei, a anuntat ca Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, isi doreste enorm sa se intoarca in Romania din exilul autoimpus in SUA.

Nicusor Constantinescu, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, este personajul principal al mai multor dosare puse la cale de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Nicusor Constantinescu este acuzat, printre altele, de atribuire nelegala de terenuri, luare de mita sau ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi.

Pe numele sefului CJ Constanta a fost emis mandat de aducere, insa acesta se afla de mai multe luni in SUA, unde isi trateaza mai multe afectiuni medicale.

Iar Radu Mazare, primarul Constantei si bunul sau prieten, a precizat, conform adevarul.ro, ca Nicusor Constantinescu isi doreste enorm sa se intoarca in tara, dar nu stie daca aceasta este cea mai buna decizie pe care ar putea-o lua.

„A zis ca nu mai poate sa stea acolo. Este disperat sa se intoarca acasa, la cei dragi. M-a intrebat ce sa faca, pentru ca vrea sa vina in tara. Nu stiu ce l-as putea sfatui eu pentru ca e o chestie mult prea personala. Daca vine in tara, sunt sigur ca-l vor baga la beci”, a declarat Radu Mazare.

In schimb, primarul Constantei a anuntat ca, din contra, el si-ar dori sa plece din tara, pentru a participa la mai multe carnavaluri, dar implicarea sa intr-un dosar nu-i permite sa paraseasca tara.

Acuzat de comiterea mai multor infractiuni, Radu Mazare a fost retinut pentru 24 de ore, iar apoi eliberat sub control judiciar. Iar conditiile controlului judiciar nu-i permit sa paraseasca tara.

author avatar
Cristi Ionita
194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger