AcasăNewsRadu Mazare: Nicusor Constantinescu a fost operat din nou!

Radu Mazare: Nicusor Constantinescu a fost operat din nou!

Primarul Constantei, Radu Mazare, a dezvaluit marti, in cursul vizitei saptamanale la Inspectoratul de Politie Judetean, ca presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, a fost internat din nou si operat de urgenta intr-un spital din New York.

Potrivit informatiilor oferite de Radu Mazare, Nicusor Constantinescu ar fi facut septicemie in timp ce medicii asteptau scaderea lichidului colectat de drenuri pentru a putea incepe radioterapia postoperatorie.

„A fost operat din nou. Este la New York, a fost internat, pentru ca a facut iar o punga de puroi de 600 de miligrame. Doua zile i-au facut morfina, i-au mai facut o gaura in burta. Nu stiu ce sa va zic, e amestecat… Nu e stabila situatia lui. Adica vindecarea nu a mers asa cum ar fi trebuit sa mearga si pana cand nu termina toate problemele astea nu poate sa inceapa radioterapia. Vorbeam cu el, nu e usor, numai in sufletul lui sa nu fii”, a precizat Radu Mazare, citat de romaniatv.net.

Procurorii DNA au cerut din nou saptamana trecuta, arestarea sefului CJ Constanţa, Nicusor Constantinescu, sustinand ca acesta se afla ilegal in SUA de la 1 iulie. Solicitarea a venit dupa ce Nicusor Constantinescu a fost surprins la o terasa din New York.

author avatar
Alina Costache
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger