AcasăNewsRadu Mazare isi face post tv la Bucuresti

Radu Mazare isi face post tv la Bucuresti

Radu Mazare, primarul Constantei, a decis sa-si extinda influenta si asupra Capitalei astfel ca va deschide un post tv la Bucuresti.

Cum Radu Mazare a infiintat, practic, Neptun TV Constanta, edilul de la malul marii a decis ca postul din Capitala sa poarte un nume asemanator, respectiv Neptun TV Bucuresti.

Apropiatii lui Radu Mazare sustin ca postul tv de la Bucuresti va fi unul exlusiv de stiri, dar nu se va limita numai la informatii generale ci se va ocupa cu absolut orice se intampla in Bucuresti.

Neptun TV Bucuresti a obtinut, deja, licenta din partea Consiliului National al Audiovizualului si se estimeaza ca postul se va baza pe 30 de oameni.

Neptun TV Bucuresti va avea 15 ore de program propriu, pe zi, si opt ore retransmisie de programe de la Neptun TV Constanta. Bugetul estimat pentru existenta Neptun TV Bucuresti este 50.000 de euro pe luna, pentru un inceput, sub jumatate din bugetul pe care se bazeaza Neptun TV Constanta.

Neptun TV Constanta s-a lansat in 1995, fiind infiintata de Radu Mazare, primarul Constantei. Jurnalistii locali sustin ca edilul controleaza postul si in prezent, in mod indirect.

author avatar
Cristi Ionita
388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger