AcasăNewsRadu Mazare face bairam cu urmasii lui Che Guevara si Fidel Castro

Radu Mazare face bairam cu urmasii lui Che Guevara si Fidel Castro

Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat ca, anul viitor, vrea sa organizeze un carnaval la care sa-i invite pe urmasii celebrilor Che Guevara si Fidel Castro.

Ideea i-a venit edilului, dupa ce zilele trecute a purtat mai multe discutii cu unul dintre fiii fostului lider cubanez Fidel Castro.

„Este posibil ca in deschiderea carnavalului de anul viitor sa facem o tema cu Fidel Castro si Che Guevara. Sper ca va veni atat baiatul lui Castro, cat si baiatul lui Che Guevara”, a declarat Radu Mazare, conform B1 TV.

Primarul Constantei sustine ca inca nu stie daca va juca rolul lui Fidel Castro sau rolul lui Che Guevara, insa este sigur ca „indiferent de ce rol voi juca, sigur voi avea un invitat de vaza care sa-l intruchipeze pe celalalt lider”.

Mare specialist in organizarea de carnavaluri, Radu Mazare, ca un veritabil actor, a jucat de-a lungul timpului rolurile Cezar, Stefan cel Mare, Ramses al II-lea, Ludovic al XIV-lea, Suleyman Magnificul, etc.

author avatar
Cristi Ionita
649 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger