AcasăNewsRadu Mazare, despre un posibil arest la domiciliu: "Sunt linistit. Gagicile au...

Radu Mazare, despre un posibil arest la domiciliu: „Sunt linistit. Gagicile au voie sa vina la mine!”

Eliberat de cateva ore din arestul Politiei Capitalei, Radu Mazare, primarul Constantei, si-a continuat, joi, atacul la adresa procurorilor DNA.

Mazare a anuntat, printre altele, ca a impartit celula cu un investitor libanez acuzat de evaziune fiscala si care se afla de cinci luni in arest preventiv pentru ca procurorii inca nu i-au cercetat cazul.

„Am stat in celula cu un investitor libanez care este bagat pentru evaziune fiscala si care nu a fost cercetat de cinci luni. Nu e normal asa ceva, dar asta se intampla in superba tara romaneasca. Omul are 2.000 de angajati, dar e decis. Imediat cum scapa, pleaca. Vinde tot si pleaca din Romania. Iar ca el sunt multi oameni de afaceri” a afirmat Radu Mazare.

Primarul Constantei a precizat, inca o data, ca a trecut prin momente dificile din cauza conditiilor din arestul preventiv. „Conditiile din arest sunt groaznice. Sa dea Dumnezeu sa nu ajunga nimeni acolo. Trebuie sa fii zdravan la minte ca sa rezisti sapte oameni in opt metri patrati” a spus Radu Mazare.

Primarul Constantei inca nu stie daca poate pleca in Madagascar, in vacanta, pentru ca asteapta verdictul judecatorilor la recursul inaintat de procurorii DNA. „As pleca o saptamana. Sa-mi limpezesc mintile ca, dupa cum vedeti, razboiul este aprig. Dar inca nu stiu ce va fi. La recurs poate ma lasa liber, poate ma baga inapoi la sforait (n.r. – in arest), nu stiu” a fost mesajul transmis de Radu Mazare.

Intrebat despre posibilitatea de a ajunge in „arest la domiciliu”, Mazare s-a amuzat copios si a oferit un raspuns in stilul sau caracteristic: „daca-mi dau arest la domiciliu sunt linistit. Am auzit ca gagicile au voie sa vina la mine”.

author avatar
Cristi Ionita
186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger