AcasăNewsRadu Mazare, cerere de eliberare din arest

Radu Mazare, cerere de eliberare din arest

Aflat de aproximativ doua luni dupa gratii, Radu Mazare, primarul suspendat al Constantei, a facut o noua cerere pentru a fi eliberat din arest.

Mazare este personajul principal al unui dosar in care procurorii Directiei Nationale Anticoruptie ii acuza de comiterea mai multor infractiuni precum luare de mita, abuz in serviciu si conflict de interese.

Concret, procurorii DNA il acuza pe Mazare ca, in calitate de primar al Constantei, a incasat milioane de euro pentru a ajuta pe reprezentantii mai multor societati comerciale sa obtina documentatiile de urbanism necesare dezvoltarii unor proiecte imobiliare de tip mall.

In ciuda acuzelor ce i se aduc, Mazare se declara nevinovat si le solicita magistratilor instituirea unei masuri mai blande in cazul sau, respectiv arest la domiciliu sau eliberare sub control judiciar.

Solicitarea lui Mazare va fi analizata marti de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, cand ar putea fi eliberat si Sorin Strutinsky, bun prieten cu Mazare si aghiotantul primarului suspendat de la Constanta in cele mai dubioase afaceri in care este implicat acesta.

author avatar
Cristi Ionita
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger