AcasăNewsRadu Mazare, bagat la inghesuiala de judecatori

Radu Mazare, bagat la inghesuiala de judecatori

Radu Mazare, primarul municipiului Constanta, va aparea marti in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti.

Mazare este judecat pentru retrocedari ilegale de terenuri intr-un dosar initiat in octombrie de 2008 de catre procurorii DNA.

Alaturi de primarul Constantei, in dosar mai sunt implicate 36 de persoane suspectate de comiterea mai multor infractiuni. In acelasi dosar este cercetat si Nicusor Constantinescu, presedintele CJ Constanta.

Romaniatv.net anunta ca ultimul termen din acest proces s-a incheiat cu un scandal imens. Procurorul a cerut sa nu mai fie efectuata o expertiza privind evaluarea terenurilor retrocedate de Primaria Constanta, moment in care Radu Mazare l-a acuzat pe acesta de „bagabonteala”.

„Sa vii si sa soliciti in instanta sa nu se mai efectueze expertizele, cand instanta a aprobat acest lucru, mi se pare o bagabonteala. Daca nu ai facut o expertiza, cum poti sa ma judeci pe mine? Ca ma judeci pentru subevaluare, nu pentru coruptie sau mita” a declarat Radu Mazare.

Radu Mazare este acuzat ca a restituit si atribuit nelegal suprafete de teren intravilan din Constanta si Mamaia, dar si zone intinse din plaja si faleza.

author avatar
Cristi Ionita
910 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger