AcasăNewsRadu Mazare, audiat la DNA Constanta. Este acuzat de abuz in serviciu!

Radu Mazare, audiat la DNA Constanta. Este acuzat de abuz in serviciu!

Radu Mazare, primarul Constantei, a ajuns vineri, din nou, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie – Biroul Teritorial Constanta.

Mazare a fost citat intr-un nou dosar in care este acuzat de comiterea mai multor infractiuni, printre care abuz in serviciu.

Primarul Constantei este acuzat ca a vandut ilegal un teren din statiunea Mamaia. Edilul se apara sustinand ca: „Este vorba de terenul de sub celebra cladire Castel din statiunea Mamaia, cladire care a fost privatizata, dupa care terenul a fost cumparat de la Primaria Municipiului Constanta in anul 2004, prin hotarare de Consiliu Local, cu evaluatori si asa mai departe”.

Radu Mazare sustine ca s-a obisnuit cu vizitele dese la Directia Nationala Anticoruptie si considera ca „judecatorii sunt singurii care te salveaza si iti dau dreptate”.

„Eu sunt suspect in dosarul asta de la DNA Constanta de mai multa vreme, pentru fel de fel de bazaconii din astea. Acum nu stiu ce mai vrea DNA sa-mi aduca la cunostinta. Mi-am luat avocat, ma prezint la ei si asta e. Asta e viata mea de 10 ani. In Romania cred ca judecatorii sunt singurii care te salveaza si iti fac dreptate. Si ma bucur din suflet pentru prietenul meu, Marian Oprisan (n.r. – presedintele Consiliului Judetean Vrancea, achitat in Dosarul Caprioara)”, a fost mesajul transmis de Radu Mazare.

author avatar
Cristi Ionita
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger