AcasăNewsRadu Mazare, audiat la DNA Constanta. Este acuzat de abuz in serviciu!

Radu Mazare, audiat la DNA Constanta. Este acuzat de abuz in serviciu!

Radu Mazare, primarul Constantei, nu mai scapa de problemele pe care le are cu legea.

Vineri, edilul a fost chemat din nou la sediul din Constanta al Directiei Nationale Anticoruptie. A fost audiat timp de mai multe ore si instiintat ca este acuzat de abuz in serviciu.

Este vorba despre un dosar mai vechi in care Mazare este acuzat ca a vandut ilegal un teren din zona Castel. Procurorii sustin ca terenul a fost vandut la un pret subevaluat.

Desi primarul Constantei se pregatise pentru o noua retinere, procurorii l-au lasat sa plece. „N-am ce sa fac. Trebuie sa vin la audieri cu accesorii: pufoaica si geanta. Totul este posibil”, a fost mesajul transmis de Radu Mazare.

Satul de problemele pe care le are cu legea, Mazare a anuntat ca pana in vara vrea sa rezolve toate actiunile pe care le mai are in derulare si sa se retraga din viata publica si privata. „In proportie de 90% renunt. Nu mai vreau. Nu mai vreau nici care alegorice, nu mai vreau nici defilari. Traiesc intr-un stres continuu si nu mai vreau”, a afirmat Mazare.

author avatar
Cristi Ionita
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger