AcasăNewsRadu Mazare, audiat la DNA

Radu Mazare, audiat la DNA

Radu Mazare, primarul suspendat al Constantei, este audiat joi la Directia Nationala Anticoruptie.

Mazare a fost arestat preventiv in urma cu aproximativ o luna, iar procurorii DNA vor sa afle de la el noi date in legatura cu dosarul in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Mazare a fost arestat fiind acuzat ca a luat spaga noua milioane de euro de la reprezentantii mai multor societati comerciale pentru a-i ajuta sa obtina autorizatii de construire in Constanta, respectiv pentru a castiga licitatii organizate de Primaria condusa de insusi Mazare.

Alaturi de Mazare a fost arestat preventiv, in acelasi dosar, si afaceristul Sorin Strutinsky. Bun prieten cu primarul suspendat al Constantei, Strutinsky a fost acuzat in mai multe randuri ca este omul de incredere al edilului si ca joaca rolul de intermediar in mai multe afaceri dubioase.

Este vorba despre dosarul in care s-a spus ca unul dintre denuntatori este Arpad Paszkany, fostul patron al echipei de fotbal CFR Cluj. Paszkany a recunoscut ca Mazare i-a cerut un milion de euro spaga pentru a-l ajuta sa construiasca un mall in Constanta.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger