AcasăNewsRadu Mazare, aparitie exotica la deschiderea noului an scolar

Radu Mazare, aparitie exotica la deschiderea noului an scolar

(foto: rtv.net)

Radu Mazare, primarul Constantei, si-a facut aparitia in cadrul deschiderii noului an scolar intr-un costum exotic, caracteristic stilului sau nonconformist.

(foto: rtv.net)

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a participat, luni, la deschiderea anului scolar ce a avut loc la Scoala generala „Nicolae Tonitza”, manifestatie la care s-a prezentat intr-un costum caracteristic stilului sau, respectiv unul de aviator.

In plus, acesta si-a facut aparitia la festivitatea la care era asteptat de peste 100 de elevi, parinti si cadre didactice la volanul unuia dintre autoturismele de epoca pe care le detine.

„Stiti in ce sunt eu imbracat? In aviator. (…) Stiti cum erau aviatorii? Curajosi si invatau carte. Ca daca nu invatau, nu stiau sa conduca avionul si mergeau cu el direct in picaj”, le-a declarat Radu Mazare elevilor aflati la festivitatea de deschidere a anului scolar.

Totodata, acesta i-a intrebat pe elevi ce doresc sa se faca atunci cand vor fi mari, prilej cu care copii au raspuns ca doresc sa ajunga aviator, doctor dentist si primar.

„Si ce mai vreti sa va faceti? Tu vrei doctorita, tu vrei dentista, dar stii ca si pentru doctorita si ca sa te faci dentista trebuie sa inveti, ca daca nu inveti si vin sa-mi scoti maseaua, ma doare, tip dupa aia. Cu totii trebuie sa invatati. Asa ca asta vreau de la voi, vreau sa invatati si sa fiti curajosi”, a spus Radu Mazare, citat de rtv.net.

Ulterior, primarul Constantei l-a urcat pe un scaun pe elevul care a anuntat ca doreste sa ajunga primar, explicandu-i acestuia ca, pentru a ajunge edil, nu trebuie neaparat ca fie „cuminte”, asa cum a anuntat elevul, ci doar „curajos ca aviatorii”.

In plus, Radu Mazare l-a anuntat pe elev ca, in cazul in care va avea rezultate bune, la finalul anului va primi in dar casca de aviator purtata de primar.

„Uite, ma primare, cand termini anul, cand termini scoala si ai note bune, iti fac cadou casca asta de aviator”, a declarat Radu Mazare.

author avatar
Ionut Zgimbau
666 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger