AcasăNewsRadu Mazare, acuzatii grave: "Au tocmit oameni care sa ma elimine fizic"

Radu Mazare, acuzatii grave: „Au tocmit oameni care sa ma elimine fizic”

Radu Mazare, primarul Constantei, sustine ca a primit informatii conform carora ar urma sa fie ranit grav sau asasinat in vacanta de Paste.

Edilul va pleca impreuna cu familia de Paste, in Madagascar, si spune ca are informatii conform carora mai multi oameni de afaceri importanti au pus mana de la mana si „au tocmit oameni care sa ma elimine fizic”.

Mazare sustine ca totul i se trage de la decizia de a majora pachetul de actiuni detinut de municipalitate la Compania Administratia Portului Constanta.

„Chestiunea asta cu descentralizarea portului produce fibrilatii atat de mari incat am informatii ca au fost tocmiti niste oameni care sa plece in Madagascar odata cu mine si sa aiba in vizor eliminarea mea fizica. Nu sunt un tip care sa asculte zvonuri, dar daca se intampla ceva, apropiatii mei stiu despre cine este vorba” a declarat Radu Mazare. conform romaniatv.net.

Desi a fost pus in garda, Radu Mazare sustine ca va pleca totusi in vacanta planificata, dar primarul Constantei ia in calcul posibilitatea de a-si suplimenta masurile de protectie „pentru ca nu sunt nici eu un fraier. In Madagascar nu exista ambasada a Romaniei sau chestii d-astea, n-as avea la cine sa apelez in caz ca se intampla ceva. Iar intr-o tara ca Madagascar, unde venitul mediu este de 400 de dolari pe an, va dati seama ca, cu cateva mii de dolari, poti elimina pe oricine, inclusiv pe Radu Mazare”.

author avatar
Cristi Ionita
578 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger