AcasăNewsRadu Mazare a dus fete "cu buletine la bikini" la vot la...

Radu Mazare a dus fete „cu buletine la bikini” la vot la Mamaia -VIDEO

Primarul constantean Radu Mazare a insotit la vot, duminica, un grup de peste 20 de fete, toate in costum de baie. Tinerele au mers intr-o sectie de votare din Mamaia, pentru a-si exprima „cu buletinele in bikini” optiunile cu privire la demiterea presedintelui Traian Basescu.

In stilu-i caracteristic, imbracat lejer, in maiou si pantaloni trei sferturi, edilul Mazare si-a facut aparitia la Mamaia, in fata unei sectii de votare, spunandu-le jurnalistilor ca „isi face datoria”. Pe scurt, a vut grija ca turistele trase prin inel vor merge la referendumul de duminica, chiar si cu „buletinul in bikini”.

Primarul constantean a declarat ca el va trece pe la sectia de votare, dar in cursul serii. „Datoria mea vara este sa am grija de turisti si turiste, fie ca vorbim de distractie, fie ca vorbim de vot, acum. Ca atare sunt la datorie. Toata tara e la vot. Am grija de turiste sa mearga sa voteze, dupa care, mai pe seara o sa ma duc si eu sa votez, pentru ca de data asta, votul este pentru mine o placere, iar placerile vin dupa serviciu, dupa datorie. Cum sa nu fie o placere sa votez un referendum de demitere a lui Basescu?”, a afirmat Radu Mazare.

774 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger