AcasăNewsRadu Jude, marele premiu la Festivalul de Film de la Sarajevo, cu...

Radu Jude, marele premiu la Festivalul de Film de la Sarajevo, cu „Toata lumea din familia noastra” – VIDEO

(foto: Facebook)

Regizorul Radu Jude a obtinut cu filmul „Toata lumea din familia noastra/ Everybody in our family”, marele premiu la cunoscutul Festival de Film de la Sarajevo.

(foto: Facebook)

Filmul romanesc a obtinut, sambata, un nou succes international. Lungmetrajul lui Radu Jude „Toata lumea din familia noastra/ Everybody in our family” a primit marele premiu la cunoscutul Festival de Film de la Sarajevo. Pe langa participarea marilor actori Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, lungmetrajul care a primit la sfarsitul acestei saptamani trofeul „Heart of Sarajevo”, ii are in rolurile principale pe Sofia Nicolaescu, Serban Pavlu, Mihaela Sirbu si Gabriel Spahiu.

Comedia neagra regizata de Radu Jude spune povestea unui tata divortat care are o fata de cinci ani, pe care o iubeste foarte mult si alaturi de care vrea sa petreaca o vacanta unica. Barbatul se loveste, insa, de o multime de intamplari „de familie”. Pelicula a avut premiera la editia din 2012 a Festivalului International de Film de la Berlin.

Festivalul International de Film de la Sarajevo s-a desfasurat intre 4-16 iulie, in capitala Bosniei.

[youtube]kgT2ZR5YmSw[/youtube]

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger