AcasăNewsRadu Herjeu, “scrisoare catre fostii colegi din RTV”: “Sa va multumesc tuturor?...

Radu Herjeu, “scrisoare catre fostii colegi din RTV”: “Sa va multumesc tuturor? As fi un ipocrit”

Prezentatorul stirilor de noapte de la Romania TV, Radu Herjeu, a postat pe blogul personal o scrisoare catre fostii colegi pe care ii sfatuieste sa se gandeasca mereu la responsabilitatea pe care o au in fata publicului.

 

Radu Herjeu a marturisit pe blogul sau ca exista un om la Romania TV caruia nu are niciun motiv sa ii multumeasca, in schimb si-a aratat recunostinta fata de toti colegii alaturi de care a lucrat la emisiunea sa.

“Sa va multumesc tuturor? As fi un ipocrit, chiar si numai pentru ca nu va stiu pe toti. Stiu ca existati, ca fara voi, televiziunea aceasta n-ar exista, dar, din pacate, pe multi nu am reusit decat sa va zaresc trecator pe vreun culoar. In al doilea rand, exista un om caruia nu am niciun motiv sa-i multumesc. Sa va laud pe toti si sa va spun ce onorat am fost sa lucrez cu voi? Pe unii v-ar flata, poate, dar sigur vor fi multi care ar stramba din nas, a neincredere. Si nu ii condamn, pentru ca sunt constient de lipsa mea de social skills si de faptul ca, in acest rastimp, nu am facut prea multe pentru a ma integra.

(…) Si acum, cateva multumiri. Le multumesc celor cu care am lucrat zi de zi, sau noapte de noapte, si care au facut posibile reusite profesionale si de audienta foarte bune, uneori impresionante.

(…) Si, in final, o sugestie pentru colegii mei mai tineri (adica pentru aproape toti :)) ) Sa va ganditi mereu, inainte de a face ceva, la responsabilitatea pe care o aveti. Nu fata de angajator, de sef sau de seful sefului. Ci fata de cei care beneficiaza de rezultatele muncii noastre. Pentru ca din mintile si din creierele noastre de jurnalisti nu ies suruburi, ci idei, modele si valori. Care, vrem nu vrem, ne place sau nu, isi pun amprenta asupra modului in care arata societatea aceasta mult prea centrata pe televiziune. Si pe care e inutil s-o criticam, atat timp cat contribuim, din varii motive, la infatisarea ei.

Radu Herjeu a anuntat in urma cu cateva zile ca pe data de 20 martie a incheiat colaborarea cu Romania TV, “dupa exact doi ani si jumatate de la primul jurnal de stiri prezentat aici”.

sursa: raduherjeu.ro

author avatar
Alina Costache
1.206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger