AcasăNewsRadu Cristescu, acuzat ca l-a favorizat pe Dan Voiculescu

Radu Cristescu, acuzat ca l-a favorizat pe Dan Voiculescu

Radu Cristescu este acuzat de prejudicierea statului cu milioane de euro

Acuzat de management „defectuos” si de favorizarea unei firme a lui Dan Voiculescu, seful ADS, Radu Mihai Cristescu, a fost demis.

Radu Cristescu este acuzat de prejudicierea statului cu milioane de euro

Numit in fruntea Agentiei Domeniilor Statului de Valeriu Tabara, in primavara acestui an, Cristescu se face vinovat de incheierea unor contracte care au adus statului prejudicii de milioane de euro, au concluzionat anchetatorii corpului de control al Ministerului Agriculturii. Printre firmele favorizate se numara si celebra Grivco, detinuta de Dan Voiculescu, despre care anchetatorii spun ca i-a fost redusa, ilegal, redeventa pentru terenurile concesionate. Alte contracte aflate in derulare au fost semnate intre ADS si firme care erau deja radiate. In plus, Radu Cristescu este acuzat de numirea in functii a unor persoane care nu au dat niciun examen si de restructurarea personalului fara respectarea criteriilor de performanta. Pe langa demiterea din functie, fostul sef al ADS se va confrunta si cu procurorii DNA, carora le-a fost trimis raportul intocmit de corpul de control.

author avatar
Simona Badulescu
1.237 afisari

9 COMENTARII

  1. Cum sa favorizeze un pedelist firma detinuta de familia Voiculescu? Nu se pupa. Cred ca s-a incercat o justificare pentru a-l putea demite, fara probleme.

  2. Ciudat, foarte ciudat. Nu cred ca are cum sa favorizeze un pedelist o firma a lui Voiculescu. Oare acest pedelist nu are nici o firma in Pdl pe care sa o favorizeze ?

  3. mai nou in orice scandal trebuie bagat si numele lui voiculescu, ma mir ca nu e de vina voiculescu pentru gazonul prost de pe national arena

  4. Ce treaba are Voiculescu aici? Terminati cu prostiile…de unde pana unde un pdlist sa faca favoruri companiei celui mai puternic adversar al lui Basecu? Si…mai mult, Voiculescu este cunoscut pentru model onest in care dezvolta afacerile.

  5. probabil nu a mai raspuns butoanelor lui tabara, eu unul las numi taraba, ca la ce avere detine si la citi bani se scurg din ministerul agriculturii in contul firmelor lui. parerea mea ca in maxim doua saptamini taraba (tabara) o sa isi ea un sut in fund si va pleca schelalaind de pe scarile ministerului

  6. nu are nici o legatura cristescu cu voiculescu. pe alti ia favorizat. este gresit reportajul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger