AcasăNewsRADET se pregateste sa dea caldura bucurestenilor

RADET se pregateste sa dea caldura bucurestenilor

V-ați săturat să vă fie mai frig în casă decât afară? Căldura din calorifere, în teste

Conducerea RADET Bucuresti a anuntat ca, in vederea pregatirii retelei de termoficare pentru noul sezon de incalzire, va incarca instalatiile de alimentare cu energie termica incepand cu data de 25 septembrie 2014.

In acest sens, Asociatiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie sa se asigure ca instalatiile interioare sunt in stare de functionare si ca eventualele lucrari efectuate peste vara sunt finalizate.

Scopul informarii este evitarea de incidente neplacute cum ar fi eventualele inundatii in apartamente.

De altfel, reprezentantii RADET vor prezenta rapoarte de lucru pentru asigurarea accesului la instalatiile de termoficare din subsolul imobilelor, incercandu-se astfel evitarea problemelor legate de integritatea instalatiilor de alimentare.

RADET va asigura alimentarea cu caldura pe timpul noptilor, cand se va ajunge la trei nopti consecutive in care temperatura scade sub 8 grade Celsius. Urmand ca apoi sa se asigure alimentarea cu caldura in program complet, din momentul in care se vor inregistra si trei zile consecutive in care temperatura sa scada sub 8 grade Celsius. Exista si posibilitatea ca, de comun acord cu Asociatiile de Proprietari, sa se asigure alimentarea cu caldura de la o data stabilita, indiferent de evolutia vremii.

author avatar
Cristi Ionita
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger