AcasăNewsRachida Dati, ministrul cu opt amanti in acelasi timp!

Rachida Dati, ministrul cu opt amanti in acelasi timp!

Rachida Dati, prima femeie ministru al Justitiei din Franta, este implicata intr-un scandal de proportii. Femeia  pe care fostul presedinte francez Nicholas Sarkozy a adorat-o, iar sotia lui, Carla Bruni, a urat-o sincer, este prezentata in presa drept o adevarata devoratoare de barbati.

Rachida Dati

Cel care o acuza pe Rachida ca ar avea ochii alunecosi si inima zburdalnica este milionarul Dominique Desseigne. Barbatul, pe care Rachida il acuza ca nu vrea sa sa o recunoasca pe fetita lor, Zohra, in varsta de trei ani, sustine ca Rachida a avut nu mai putin de opt amanti in perioada in care era gravida, asa ca e greu de spus cine e tatal micutei.

Dominique Desseigne

Printre cei cu care Dati s-ar fi iubit in acelasi timp ar figura un prezentator TV, un ministru, un director general, premierul spaniol Jose Maria Aznar, un frate al fostului presedinte Sarkozy, un procuror general din Qatar, dar si mostenitorul unui imperiu al produselor de lux.

Tot taraboiul a inceput dupa ce Rachida i-a cerut lui Desseigne sa o recunoasca pe micuta Zohra. Cum barbatul a refuzat, fostul ministru l-a dat in judecata si i-a cerut sa faca testul ADN. Afaceristul a refuzat, insa, spre nemultumirea lui Dati, care a promis ca nu va lasa lucrurile asa. Desi barbatul sustine ca nu are nicio treaba cu fetita Rachidei, Dati continua sa o tina pe-a ei si pretinde ca are dovezi clare, printre care si marturii ale personalului de serviciu, potrivit carora afaceristul a vizitat-o dupa nastere, pentru a o vedea pe Zohra.

author avatar
Alina Creanga
1.409 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger