AcasăNewsRABLA TAXI: Firea propune eco-vouchere de 3.000 de euro

RABLA TAXI: Firea propune eco-vouchere de 3.000 de euro

În continuarea măsurilor ce se doresc a fi luate pentru reducerea poluării în Capitală, primarul general a venit, marți, în fața consilierilor generali cu o inițiativă destinată limitării numărului de mașini poluante, din rândul celor utilizate ca taximetre.

„Astăzi propun dezbaterii și aprobării Consiliului General un proiect de numit ‘Rabla pentru taximetre’. Este vorba despre acordare unui sprijin financiar în valoare de 3.00 de euro, la cursul în lei, firește, al BNR, tuturor taximetriștilor care dețin în acest moment autoturisme poluante”, a anunțat Firea.

Proiectul menit să încurajeze achiziționarea de mașini nepoluante pentru serviciile de taximetrie ar urma să intre în vigoare din 2020.

158 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sub pretextul protejarii mediului, autoritatile baga, de la noi toti, sume imense de bani in buzunarele producatorilor si deal-erilor auto. si nu numai al lor. Ii intereseaza protectia mediului la fel de mult ca si problema parcarilor, a traficului, RADET-ului,etc. Adica deloc. Foarte convingatori producatorii si deal-erii auto. Cum or reusi?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger