AcasăNewsRabla pentru electrocasnice începe săptămâna viitoare. Ce produse intră în program -...

Rabla pentru electrocasnice începe săptămâna viitoare. Ce produse intră în program – VIDEO

Rabla pentru electrocasnice începe săptămâna viitoare(sursa foto: renasterea.ro)

Dacă vă bate gândul să faceți ceva schimbări prin casă și să vă cumpărați, de exemplu, o mașină de spălat care să consume mai puțin și să aibă mai multe opțiuni decât cea veche pe care o folosiți la acest moment și vă surâde ideea de a folosi varianta Rabla pentru electrocasnice, aflați când urmează să înceapă, în sfârșit, acest program.

Startul se va da peste exact o săptămână, adică vinerea viitoare. ”Pe 14 mai începe Rabla electrocasnice”, a dat de veste ministrul Mediului, Tanczos Barna, joi seara, într-o emisiune la Digi24.

Oficialul guvernamental a anunțat ce se are în vedere în acest an, când vine vorba de programul în cauză. ”Regula de bază este, în primul rând, să subvenţionăm schimbarea aparaturii electrocasnice care consumă cel mai mult în casă: frigiderul, maşina de spălat rufe, maşina de uscat rufe. Sunt cele trei cu care pornim”, a punctat Tanczos Barna.

Ce urmează

Nu sunt uitate nici laptopurile, dar nici televizoarele – în acest ultim caz fiind știut faptul că poate printre electronicele cel mai des schimbate în gospodăriile autohtone se numără tocmai TV-urile.

Prima săptămână o să fie de înscriere, de înregistrare în sistem pentru toţi cetăţenii care doresc să participe în program, după care, la o săptămână, porneşte partea programului pe cele trei: maşini de spălat rufe, trebuie să menţionez că sunt şi maşinile de spălat vase, uscat rufe şi frigidere.

După care venim cu partea de laptop, tabletă şi televizoare. Alocăm sume pentru fiecare componentă separat, astfel încât să nu ne trezim cum s-a trezit Ministerul acum doi ani, cred, că 40% sau 60% din bani se duc pe televizoare”, a mai subliniat ministrul Tanczos Barna.

388 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger