AcasăNewsRabla pentru electrocasnice, etapa 2. Voucherele pentru televizoare, laptopuri și tablete, mai...

Rabla pentru electrocasnice, etapa 2. Voucherele pentru televizoare, laptopuri și tablete, mai ceva ca pâinea caldă. Bugetul, epuizat în 35 de minute

Rabla pentru electrocasnice, etapa 2. Voucherele pentru televizoare, laptopuri și tablete, mai ceva ca pâinea caldă. Bugetul, epuizat în 35 de minute (sursa foto: tion.ro)

Românii par dornici să își schimbe televizoarele sau laptopurile, așa că au stat cu ochii pe etapa a doua a programului guvernamental ”Rabla pentru electrocasnice”.

Și pe momentul în care au început să se genereze vouchere pentru astfel de aparate. Din câte s-a anunțat, procedura a început vineri, 4 iunie, la ora 10:00.

Iar în aproximativ jumătate de oră, s-au aflat primele concluzii: bugetul a fost epuizat – cu mult mai repede ca în cazul primei etape (VEZI AICI). ”În primele 35 de minute de la deschiderea etapei de selecție a voucherelor pentru televizoare, laptopuri și tablete, bugetul de 30 de milioane lei a fost epuizat”, din câte au anunțat reprezentanții Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), pe pagina oficială de Facebook.

Câteva detalii despre valoarea acestor vouchere: 400 lei pentru televizoare având cel puțin noua clasă energetică E, 500 de lei pentru laptopuri și 300 de lei pentru tablete.

Când vor fi activate voucherele

(sursa foto: Facebook/Administrația Fondului pentru Mediu)

Un alt amănunt important pentru cei care s-au arătat interesați de această etapă a doua a programului ”Rabla pentru electrocasnice” ține de activarea acestor vouchere. ”Voucherele generate în această etapă vor fi activate LUNI, 7 iunie 2021, după parcurgerea etapelor interne de avizare”, se mai precizează pe pagina de Facebook a AFM.

Vă amintim că prima etapă a programului ”Rabla pentru electrocasnice” a fost dedicată achiziționării de mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și frigidere sau congelatoare.

Așadar, românii care au vrut să facă anumite schimbări prin casă, la nivel de utilare a bucătăriei, au putut să se înscrie în acest program, pentru a-și schimba frigiderul.

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger