AcasăNewsProgramul Rabla pentru electrocasnice. Bugetul primei etape a fost epuizat în 24...

Programul Rabla pentru electrocasnice. Bugetul primei etape a fost epuizat în 24 de ore! Când începe faza a doua

Rabla pentru Electrocasnice. Bugetul primei etape, epuizat în mai puțin de 24 de ore. Când începe a doua etapă (sursa foto: bistriteanul.ro)

Par să nu fie puțini românii care vor să facă anumite schimbări când vine vorba de aparate electrocasnice de bază din gospodărie – și anume mașina de spălat rufe sau frigiderul. Nu oricum, ci apelând la programul Rabla pentru Electrocasnice, care a început pe 14 mai.

Cel puțin asta se întrevede din datele oficiale venite, sâmbătă, din direcția Ministerului Mediului. Pe pagina oficială de Facebook a instituției s-a anunțat că ”bugetul Etapei 1 a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în mai puțin de 24 de ore de la start”.

Și că ”au fost rezervate 75.000 de vouchere în valoare de 400 lei fiecare, pentru mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase și aparate frigorifice. În total, Etapa 1 a beneficiat de un buget de 30 milioane lei”.

E important de avut în vedere faptul că, potrivit Ministerului, voucherele rezervate vor fi validate în cursul săptămânii viitoare și că abia după ce va fi parcurs acest pas, respectiv validarea, acestea vor putea fi folosite la comercianții participanți la programul amintit. Lista lor poate fi consultată aici: https://cutt.ly/Wb7fjuJ.

Când începe Etapa 2

Încă de vineri, din direcția ministerului condus de către Tanczos Barna se comunicase faptul că ”peste 33.000 de vouchere au fost emise în prima oră a programului (începând cu ora 10:00)”.

Nu în ultimul rând, e de menționat faptul că Rabla pentru Electrocasnice va continua cu Etapa 2 – pentru televizoare, laptopuri și tablete. Această a doua etapă este programată să înceapă pe 4 iunie, la ora 10:00, conform precizărilor venite din partea Ministerului Mediului.

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger