AcasăNewsRAAPPS „igienizeaza” defrisarea facuta de Carmen Iohannis la vila din Neptun

RAAPPS „igienizeaza” defrisarea facuta de Carmen Iohannis la vila din Neptun

Iata ca ditamai aparatul propagandistic al Palatului Cotroceni, aflat in plina ofensiva privind imaginea Primei Doamne, care ar fi ajuns sa fie muza celor mai reputati designeri vestimentari, a fost dat peste cap de dezvaluirile din „National” privind taierea copacilor din curtea vilei prezidentiale de la Neptun.

26.08.2015 - „National” a dezvaluit taierea copacilor la ordinele lui Carmen Iohannis

Insa eforturile Administratiei Prezidentiale – altfel unele demne de apreciat pentru niste oameni aflati intr-un prelungit concediu de odihna – de a stopa din fasa preluarea materialului nu au avut pe deplin efectul scontat. Mai ales ca obsesia lui Carmen Iohannis de scapa de tantarii de la „Nufarul” prin eliminarea vegetatiei a devenit peste noapte una virala tocmai pe Facebook, deci chiar pe „feuda virtuala” a cuplului prezidential. Si cum comentariile celor socati de atitudinea de „Ceauseasca” a Primei Doamne i-a convins pana si pe expertii in ”strategii pe net” de la Cotroceni ca lucrurile scapa de sub control, s-a cautat, in disperare de cauza, o solutie urgenta de „reperare” a imaginii lui Carmen Iohannis.

Coloana a cincea de la Cotroceni

RAAPPS spune ca nu a taiat copacii, ci doar plopii de la vila „Nufarul”

In ciuda tuturor incercarilor, sfatuitorii cuplului prezidential nu au reusit sa identifice sursele dezvaluirilor privind atat „genocidul ecologic” de la Neptun, dar si limbajul agresiv al lui Carmen Iohannis la adresa unor slujbasi de rand care-si fac de ani de zile datoria fata de demnitarii statului roman. De asemenea, cum nimeni nu a indraznit – bietii colaboratori stiu deja de ce – sa-i sugereze lui Carmen Iohannis sa dezminta, fie si pagina sa de Facebook, ca nu au deranjat-o tantarii si nu are nicio legatura cu taierea copacilor, s-a recurs la ajutorul de urgenta al „iohannistilor” din presa. Astfel ca tocmai ziarele si televiziunile care s-au ferit ca dracul de tamaie sa pomeneasca vreun cuvant despre iesirile in peisajul de la Neptun ale Primei Doamne, s-au trezit ca au cerut o pozitie oficiala cu privire la acest subiect. Prilej care i-a permis Administratiei Prezidentiale sa mute copacii taiati in curtea RAAPPS. Asa ca, vineri seara, oamenii lui Georgian Surdu s-au umplut din nou de ridicol, la fel ca in cazul Vilei Lac 3.

Botanistii de la SRP Neptun

Georgian Surdu

Deci, desi la Vila Lac 3 se lucreaza in draci de atata amar de vreme, directorii Georgian Surdu si Marius Grajdan insista, cu o incapatanare demna de o cauza mai buna, ca acolo nu are loc decat o banala „igienizare”. Asa ca, disperat sa impace si „capra” Cotroceniului, dar si „varza” presei, nefericitul director al RAAPPS – SRP Neptun, fostul coleg de liceu al lui Crin Antonescu, Mitica Popescu, a gasit solutia de a informa opinia publica despre „adevarul” de la vila prezidentiala. Unde, culmea botanicii, nu ar fi fost taiati copaci, ci doar plopi! Care nu ar fi fost decat cinci, dar si aia batrani. Insa poate ca la o noua numaratoare ii vor iesi mai bine decat „steagurile lui Pristanda”. Ceea ce nu este cazul propriilor socoteli pentru contractele incredintate direct pentru lucrarile efectuate, la sugestia aceleiasi Carmen Iohannis, la vila „Nufarul”. Si care, culmea, sunt prezentate tot drept niste simple „igienizari”, in incercarea disperata de a explica incredintarea directa a contractelor in acest caz care a atras deja atentia structurilor abilitate ale statului roman.

author avatar
Catalin Tache
3.014 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger