AcasăNewsQuintus pune PNL-ul la picioarele lui Ciolos

Quintus pune PNL-ul la picioarele lui Ciolos

Chiar daca PNL fierbe, venerabilul Mircea Ionescu Quintus nu vrea congres inainte de anul viitor. In plus, liberalul vechi cat secolul spera sa previna o confruntare interna periculoasa oferind din timp sefia PNL actualului premier.

La 99 de ani, președintele de onoare al liberalilor vrea congres abia anul viitor. Oare va fi?!...

Revenit in actualitatea politica dupa o luna de absenta, Quintus a decretat scurt ca lui ii este pe plac Dacian Ciolos, politician pe care il considera tocmai bun sa preia fraiele PNL-ului din mainile cuplului Gorghiu-Blaga. ”Imi place foarte mult dl Ciolos – un ardelean asa cum il stiu eu, serios, modest, priceput. Depinde de el daca vrea sa vina intr-un partid si mai ales la partidul nostru”, a declarat Quintus, ieri, la finalul sedintei BPN. Seniorul liberal spune si ca Ciolos ar putea fi premier si dupa alegerile din toamna (premierul PNL-ului, evident), cu conditia ca Guvernul sa fie unul politic de aceasta data. In schimb, Quintus nu vede cu ochi buni organizarea unui congres inainte de alegeri – propunere avansata public de secretarul general al PNL, Ilie Bolojan: ”Am spus de la inceput ca acest congres trebuie sa-l facem asa cum am hotarat, la anul, dupa ce consolidam bine teritoriul si pentru ca pana atunci sa gasim solutia conducatorului unic al partidului, care nu este o treaba usoara”.

Alina Gorghiu trebuie sa-si gaseasca alt nas

Presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, regreta ca starea sa de sanatate (Quintus a implinit nu demult 99 de ani) nu ii permite sa fie nasul baietelului Alinei Gorghiu si al lui Lucian Isar. Seniorul PNL spune insa ca si-ar dori sa fie martor la acest eveniment.

author avatar
Simona Badulescu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger