AcasăNewsQuickMobile anunta rezultatele Black Friday 2012

QuickMobile anunta rezultatele Black Friday 2012

QuickMobile incheie cu succes prima participare in cadrul Black Friday, cea mai importanta sarbatoare a reducerilor de preturi.

Quickend la Quickmobile.ro

Compania din Baia Mare s-a implicat activ in cursa promotiilor de Black Friday si a reusit sa capteze atentia a mii de clienti prin reduceri semnificative de preturi, de pana la 99%.

Maratonul promotiilor fara precedent a luat startul incepand de Vineri 23 noiembrie, ora 00:00, moment in care platforma online a inregistrat mii de vizite din partea celor aflati in cautarea celor mai mari discount-uri la telefoane, tablete, laptop-uri si e-book readere.

In ciuda intarzierilor de natura tehnica manifestate sub presiunea a peste 13.000 de vizitatori unici aflati in acelasi moment pe site, QuickMobile.ro a rulat la un nivel navigabil incepand cu ora 1:00. Cei mai perseverenti dintre clienti au reusit sa finalizeze procesul de comanda pentru produsele dorite, pana dimineata fiind inregistrat un numar impresionant de peste 3000 de cereri. Asa se face ca in jurul orei 2:00, platforma online inregistra, in ciuda vitezei de navigare reduse aproximativ 10 comenzi finalizate in fiecare minut. Apogeul a fost atins la ora 10:00 cand se inregistrau aproximativ 120 comenzi pe minut.

Toate acestea au condus la vanzari fara precedent, in intervalul 00:00 si 9:00, QuickMobile a generat venituri echivalente cu cele inregistrate intr-o luna obisnuita. Pana la ora 10:00 clientii QuickMobile au economisit in jur de un milion de RON prin achizitionarea produselor la reducere. Stocurile la produsele de top au fost practic vaporizate, dupa cum declara si Andrei Orha, reprezentantul de Marketing si PR al QuickMobile: “Acesta este primul an in care QuickMobile participa la Black Friday si de aceea am facut reduceri mult peste media din domeniu. Ne asteptam la o explozie in vanzari, dar rezultatele sunt absolut surprinzatoare”.

Dupa ziua de Vineri, promotiile au continuat sa fie active si pe parcursul weekend-ului sub denumirea de: “Black Quickend”. Conform declaratiilor, in cele trei zile de promotii, site-ul a inregistrat nu mai putin de 205.000 de vizitatori unici care au reusit sa economiseasca impresionanta suma de 13.700.000 de lei. De un succes considerabil s-au bucurat si Garantiile plus sau Extra Garantiile care au putut fi achizitionate cu o reducere de 99%. Acestea au totalizat nici mai mult nici mai putin de 4380 de cereri de activare din partea clientilor.

Toate comenzile vor fi onorate

Mai mult decat atat QuickMobile isi linisteste clientii prin asigurarea ca toti cei care au apucat sa comande produsele la preturi reduse le vor primii in cel mai scurt timp indiferent de situatia stocurilor. Asadar vor fi pe deplin evitate situatiile in care utilizatorii ar trebui sa plateasca diferente pentru ca produsele la promotie au fost epuizate si completate cu altele dar la pret intreg.

In concluzie, prima editie de Black Friday pe QuickMobile.ro, demonstreaza atat pasiunea utilizatorilor romani pentru tehnologia de ultima generatie cat si interesul, fara precedent, manifestat fata de promotiile si discount-urile practicate cu ocazia Black Friday.

Despre QuickMobile.ro
QuickMobile a fost infiintata in 2005 si a ajuns unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori la nivel national, reusind sa ajunga in casele a peste 1.000.000 de clienti. Cifra de afaceri inregistrata in anul 2011 atinge 19 milioane de euro. Pentru primele sase luni ale anului 2012 QuickMobile a anuntat incasari de 12 milioane de euro si estimeaza un venit anual de 30 de milioane de euro.

La ora actuala echipa QuickMobile reuneste peste 150 de angajati, printre care 10 specialisti logisticieni. Depozitul companiei este fara indoiala unul dintre punctele forte ale afacerii, peste 5000 de articole fiind disponibile in permanenta. Stocul real insumeaza aproximativ 1.000.000 de euro in orice moment, acesta fiind reinnoit si actualizat in permanenta.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger