AcasăNewsQuickMobile a adus in exclusivitate in Europa HTC One Dual SIM

QuickMobile a adus in exclusivitate in Europa HTC One Dual SIM

Versiunea neasteptata Dual SIM a noului HTC One se poate achizitiona acum de la www.QuickMobile.ro, fiind intr-un stoc extrem de limitat. Dupa acest efort de negociere venit din partea echipei magazinului online, Romania este prima tara din spatiul European care comercializează acest superb smartphone.

HTC One Dual SIM este disponibil incepand cu 10 iunie 2013. QuickMobile a reusit sa aduca in Romania un produs care nu se gaseste pe nici o piata din Uniunea Europeana. Acum suntem primii pe harta tarilor care oferă clienților săi un smartphone senzațional, de ultimă oră.

HTC One este unul dintre cele mai iubite telefoane ale acestui an. Din luna martie, cand a avut loc lansarea sa, si pana in prezent, s-a vandut un numar impresionant de unitati, clientii fiind impresionati de calitate acestui telefon inovator. Acest smartphone deosebit, in ambele sale versiuni, se diferentiaza usor de celelalte telefoane de pe piata datorita aspectului inconfundabil, dat de calitatea materialelor folosite in constructia lui. Este fabricat din aluminiu, finisajul semimat, design-ul fiind aerodinamic si comod.

Diferența versiunii dual SIM față de versiunea normală este aceea că prima dispune de slot microSD, iar capacul de spate este detașabil, pentru a oferi acces la ambele cartele. În rest, caracteristicile sunt aceleași. Performanța oferită de HTC One rămâne neschimbată.

QuickMobile oferă doritorilor cele două modele de HTC One, dar și o gamă variată de accesorii dedicate.

Caută HTC One dual SIM la www.QuickMobile.ro

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
758 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger