AcasăNewsPuzzle-ul dosarului "Judecatorul de un milion de euro" e aproape gata

Puzzle-ul dosarului „Judecatorul de un milion de euro” e aproape gata

06.03.2012 – „National” a dezvaluit anchetarea unui important magistrat

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, procurorii anticoruptie lucreaza intens la o ancheta care priveste un important magistrat, acuzat ca ar cere mita sume uriase, inclusiv de ordinul milioanelor de euro, in functie de prejudiciile sau pedepsele din dosare.

06.03.2012 – „National” a dezvaluit anchetarea unui important magistrat

Anchetatorii spera ca astfel sa dea „marea lovitura” care sa arate marilor cancelarii occidentale ca lupta cu coruptia din Justitie nu se opreste doar la esaloanele inferioare, cum a fost cazul arestarii procurorului Max Balasescu si a judecatoarei Maria David.

Cazuta pe interceptari

Din informatiile intrate in posesia noastra, „tinta” structurilor anticoruptie este de fapt o judecatoare, celebra printre colegii din magistratura pentru preturile uriase percepute pentru rezolvarea unor dosare pe care le judeca de la inaltimea functiei sale. Mai mult, sursele noastre sustin ca, alaturi de judecatoare, ancheta o vizeaza si pe o avocata la fel de celebra, foarte buna prietena cu aceasta. De altfel, nu ar fi prima data cand procurorii au de-a face cu un asemenea caz, in care un magistrat corupt intra in posesia mitei cu sprijinul unui avocat. Ancheta, care a demarat dupa realizarea unor interceptari ambientale, se apropie de finalizare, mai ales ca pana acum guvernantii olandezi au cerut o dovada solida care sa demonstreze ca lupta cu coruptia din Justitie nu este doar o mascarada. Iar acum vor primi ce au cerut.

author avatar
Toni Matei
811 afisari

3 COMENTARII

  1. Avocata nu poate fi decat urmasa unui vechi sef de securitate. Adica o progenitura care duce mai departe ceea ce a invatat in sanul familiei de securisti rebranduiti

  2. De cand am citit primul articol, astept continuarea. La modul cum se aresteaza aproape zilnic, de ce va timp, politisti si judecatori, e clar ca se incearca escaladarea varfului.

  3. Nu e judecatoare ,e judecator si l-au arestat azi dimineata.E barosan mare,ca e la curtea de apel Timisoara.Dar e o increngatura cu avocata si politisti.Sigur are in spate si politicieni.Asta-i reteta cistigatoare:politisti ,avocati,judecatori,politicieni si servicii speciale.
    Ne vedem in Schengen in anul 3000.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger