AcasăNewsPutin: vom produce rachete nucleare

Putin: vom produce rachete nucleare

Presedintele rus raspunde cu sec acuzatiilor Washingtonului

Daca SUA pun capat Tratatului privind fortele nucleare intermediare (INF) si se doteaza cu un arsenal de rachete cu raza medie de actiune, Rusia va incepe sa produca arme similare, a declarat ieri liderul de la Kremlin.

Presedintele rus raspunde cu sec acuzatiilor Washingtonului

Vladimir Putin a afirmat ca ”intelege” dorinta americanilor de a se retrage din acordul bilateral cu Rusia pentru ca si alte tari ar putea fi pe cale sa produca astfel de arme. ”Partenerii americani estimeaza in prezent  ca situatia a evoluat in asa maniera dupa semnarea in 1987 a tratatului INF, incat trebuie sa se doteze cu aceste arme. Raspunsul nostru catre Washington? Simplu, vom face acelasi lucru”, a declarat Putin. Anterior, seful Statului Major rus, Valery Gherasimov, a amenintat ca va adopta contramasuri fata de tarile care desfasoara pe teritoriul lor noi rachete balistice americane cu raza medie de actiune. ”Nu teritoriul SUA este amenintat de distrugere, dar cel al acestor tari”, a precizat Gherasimov. Moscova a denuntat ieri”acuzatiile nefondate” ale SUA, care afirma ca Rusia a incalcat INF si ameninta ca nu vor mai respecta acest acord, retragandu-se in 60 de zile daca Rusia ”nu-si respecta angajamentele intr-un mod verificabil”. Semnat de liderii Ronald Reagan si Mihail Gorbaciov, tratatul INF vizeaza dezarmarea de catre Rusia si SUA a rachetelor nucleare si conventionale a caror raza de actiune este cuprinsa intre 500 si 5500 de kilometri. Pentru Putin, SUA nu a demonstrat violarea INF de catre Rusia, ci este un pretext pentru a justifica o decizie (retragerea din INF) luata anterior in secret.

author avatar
Tudor Borcea
282 afisari

7 COMENTARII

  1. Vedeti? Tarul de la Kremlin pregateste rachetele pentru invadarea Europei. Romania printre primele victime. Acum Putin incearca slabirea tarilor din vecinatatea Rusiei prin izolarea acestora si lasarea lor fara aliati. Roexit principala prioritate a lui Putin pentru Romania. Noi romanii il lasam sa-si faca mendrele si sa ne extermina ca natie sau il oprim?

    • Nu domnule utilizator,ROEXIT este prioritatea romanilor nationalisti nu a lui Putin.roexitul,ca si polexitul ca si brexitul sunt decizii ferme impotriva mizeriei globaliste(comunism) a Vaticanului si anume crearea Statelor Unite ale Europei cu capitala la Bruxelles.Raspunsul este NU…Mesajul lui Trump a fost ferm : voi bruxelezii vreti un NATO puternic,scoateti bani din buzunar pentru asta.eu nu va mai dau niciun ban.adica noi cotizam pentru securitatea voastra in timo ce voi faceti afaceri cu aia de la rasarit si ne mintiti in fata ca vor sa va dea temelie.”Parteneriatul Romaniei este strict cu America Conservatoare si nu doar militar.in curand va fi si economic.Romania va iesi din bordelul ala al Vaticanului si isi va cere si banii inapoi….si mai exact cine sunt aliatii Romaniei ??? http://68.media.tumblr.com/fbfe17ea5d47d27fb1e74f24182338bf/tumblr_njwv779GsN1td76uao1_1280.jpg

      • Si ce ma ne aperi tu de Putin cand o sa intre cu tancurile peste noi? Unde o sa fugi cand vin rusii? Te prind si te frig la protap!

  2. Cat de infect, cat de antiroman sa fii, cat de sinucigas ca sa spui astazi Roexit? Oare cum de mai exista astazi in Romania tradatori de tara care pronunta Roexit?

  3. Kennedy lasa-ne frate tradator de tara ce esti! Te plateste Putin cu 2 copeici pe comment ca sa distrugi Romania! Noi romanii suntem luptatori si nu o sa ne lasam exterminati de Putin, tinem la valorile noastre la Europa si la NATO care ne apara de rusi

  4. Sa fim serioși Vladimir Vladimirovici, tratatul a fost pur formal. ȘI tu și americanii ați continuat inarmarea pe NV. Astfel de arme nu mai sperie pe nimeni după 40 de ani armele au suferit modernizări.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger