AcasăNewsPutin trage pe scut pentru a fi ales presedinte

Putin trage pe scut pentru a fi ales presedinte

Cel mai drag discurs al premierului rus Vladimir Putin este cel legat de scutul antiracheta al NATO, caruia ii da conotatii ofensive.

In timpul liber, Putin pescuieste

Fostul si viitorul presedinte al Federatiei Ruse ameninta cu “actiuni eficiente si asimetrice” asupra scutului occidentalilor, care nu vor sa imparta datele militare cu rusii.

In plus, anunta si o intarire fara precedent a armatei ruse. Armata va fi dotata cu peste 400 de rachete balistice intercontinentale, 8 crucisatoare de importanta strategica, peste 20 de submarine de atac, peste 50 de nave de razboi, 100 de aparate spatiale in scop militar, 600 de avioane moderne, peste 1.000 de elicoptere, peste 28 de baterii de rachete antiaeriene, 2.300 de tancuri moderne si aproximativ 2.000 de sisteme de artilerie cu autopropulsie. Toate astea pentru un scut?

author avatar
Adina Mutar
575 afisari

1 COMENTARIU

  1. Te-am cuatat in visTe-am cuatat in noapteAcum ca te-am gasit,As vrea sa-mi fii aproapeSa te sarut usorSi sa te tin in brate,Sa fii unicul meu dorSa te iubesc in soapte.Sa caut in abisO tainica credinta Sa fiu mereu a taSi tu a mea dorinta.E greu sa te gandestiLa ceea ce nu este Eu ma gandesc ca tu,Esti printul din poveste.Si cred ca intr-o zi,Ma vei lua cu tineVom fi doar noi treiEu, Tu si Fericirea

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger